Any Video Converter Free 6.3.4 Final / Professional 6.3.4 Final / Ultimate 6.3.4 Final download – конвертиране и редактиране на видео и аудио

0
1125
Any Video Converter Free 6.3.0 Final / Professional 6.2.8 Final / Ultimate 6.2.8 Final download - конвертиране и редактиране на видео и аудио

Any Video Converter е представлява мощен софтуер за Windows, който ви дава възможност за конвертиране на голям набор от медия формати и някои допълнителни функции.

Any Video Converter Free 6.3.4 Final / Professional 6.3.4 Final / Ultimate 6.3.4 Final download - конвертиране и редактиране на видео и аудио 1

Програмата поддържа голям брой изходни формати, като ви позволява да гледате вашите любими видео клипове дори и на Андроид, iOS, Нокия, Сони, Самсунг, Майкрософт Zune, XBox 360 и други. Възможно е и конвертирането в HTML5 вариант и създаването на видео за телевизори. Предлага се и обработка и конвертиране на аудио файлове, като се поддържат всички най-известни формáти.

Интерфейсът на Any Video Converter е добре организиран, без да е претрупан, като основните функции за конвертиране на видео и аудио са сложени на удобно място, за бърз и лесен достъп. Има възможност за указване на формата на изходния файл, посочване на изходната директория и име на изходния файл, резолюция, настройка на качеството, настройка на картината и на аудиото, слагане на воден знак и още.

Програмата позволява работа в табове, за още по-голямо удобство. Голям плюс е и възможността за рипване на дискове и екстрактване на аудио и видео от дискове и iso файлове.

Any Video Converter

 

Освен възможността за конвертиране на видео и аудио Any Video Converter предлага и обработка на медия, като рязане, обединяване и други, записването на дискове, създаване на менюта за DVD дискове. Вграденият в програмата плейър подпомага в голяма степен редактирането, защото промените могат да се видят в реално време.

Интересна функция на този софтуер е и вграденият инструмент за сваляне на видео, който ще ви помогне да обогатите лесно колекцията си, а помощникът за редактиране ще ви позволи лесно и безпроблемно да махнете нежелани части от тях.

Прочетете още:  Nero Video 2020 22.0.00700 Final download - редактиране на видео

Any Video Converter е софтуер, който не само предлага конвертиране на видео и аудио. Той поддържа и редица други инструменти като рипване на дискове, редактиране на клипове и музика, обединяване, рязане, добавяне на воден знак, даунлодър за клипове и още много. Всичко това в един продукт, който би бил полезен дори и на професионалистите.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Fix the conversion issue under Huawei P20 output profile;
  • Update the download engine;
  • Fix some minor bugs.

[collapse]

Лиценз: Free/Demo

Download: Any Video Converter 6.3.4 Free Final

Download: Any Video Converter 6.3.4 Professional Final

Download: Any Video Converter 6.3.4 Ultimate Final

0/5 (0 Reviews)