Camtasia Studio 19.0.7 Final download – записване на видео от десктопа

0
875
Camtasia Studio 18.0.8 Final download - записване на видео от десктопа

Camtasia Studio е мощен софтуер, с помощта на който можете да записвате видео от вашия компютър, а след това да го редактирате по всевъзможни начини.

Camtasia Studio 19.0.7 Final download - записване на видео от десктопа 1

Ако някога сте се чудили как се правят видеата от различни клипчета, туториъли или ревюта и пр., с всичките ефекти, точно с такъв софтуер като Camtasia Studio. Наличен е за Windows и Mac OS X.

Инсталацията е по-продължителна, с оглед на много файлове, които трябва да се копират. Интерфейсът е сложен, поради множеството опции, които предлага този софтуер. На потребителя ще му е нужно време, за да свикне и да схване начина, по който са подредени различните функции инструменти. Всъщност те са добре организирани, просто са много.

Когато потребителят започне да записва видео с Camtasia Studio, ще бъде попитан дали ще снима десктопа или презентация, като след приключването на записа, видеото може да бъде прегледано и тогава да се реши дали да бъде запазено или не, ако резултатът не е задоволителен и да се започне наново. Трябва да се има превид, че Camtasia Studio предлага уникалната възможност видеото да бъде моментално споделено в Google Drive, Youtube или Screencast.

Camtasia Studio

 

Camtasia Studio позволява вече записаните видеа да могат да бъдат редактирани като им се добавят различни ефекти, да се запише допълнителен глас, да се изрязват, да се наставят, да се сложат ефекти на курсора на мишката, да се използва картина в картината (pip), използването на така наречения „transition“, увеличаване, намаляване, субтитри, pan ефекти и още много. Таймингите се настройват елементарно, само с плъзгането на слайдър.

Camtasia Studio има своеобразна библиотека, от която потребителят може да си организира всички проекти и да ги използва като ресурс. Това е особено полезна функция за професионалистите.

Прочетете още:  Adobe Premiere Elements 2019 download - редактиране на видео

Всеки един потребител, който има нужда от професионално записване видео от десктопа и редактирането му, ще бъде приятно изненадан от Camtasia Studio. Множеството възможности и инструменти за редактиране, правят този софтуер незаменим помощник.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Fixed an issue that caused delays in timeline edits for stitched media
  • Fixed crash when loading projects with missing TREC files
  • Updated Screencast.com to use the latest TechSmith Account integration
  • SCORM 2004 editions are now listed in SCORM options
  • Added option for Enterprise users to disable quizzing in the TechSmith Deployment Tool

[collapse]

Лиценз: Trial

Download: Camtasia Studio 19.0.7 Final Windows

Download: Camtasia 19.0.2 Mac OS X Final

5/5 (1 Review)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук