Portable Audacity 2.2.2 Final download – обработка на звук

0
1003
Portable Audacity 2.2.2 Final download - обработка на звук

Portable Audacity е безплатен open-source софтуер, с който може да се записва, обработва и редактира звук многопистово.

Portable Audacity 2.2.2 Final download - обработка на звук 1

Audacity е кросплатформен софтуер и се предлага за Linux, Windows и MAC OS X. Това е portable версия на Audacity, която не се нуждае от инсталация, което е полезно в много различни ситуации.

Audacity поддържа повечето известни аудио формати, включително и подкаст. С него можете да извършвате обработка на звук, да обработвате вече съществуващи .wav, mp3, .aiff, .flac, ogg vorbis и други, да изрязвате части от песни, да си прехвърлите песни от стара касета, да миксирате звуци и писти.

Интерфейсът на Audacity е много добре подреден и всеки потребител, който някога е работил с подобен тип софтуер, няма да срещне никакви проблеми. Все пак има много помощни файлове, които да помогнат на потребители в нужда.

Portable Audacity

 

Програмата може да работи с множество плъгини и ефекти. Ако искате да записвате, то Portable Audacity ще ви даде възможност да записвате няколко писти едновременно, с висок битрейт. Записът може да се осъществи от микрофон, от Firewire или USB устройство. Пистите могат да се трият, копират, разместват, да се подравняват и клонират.

Обрабоктата на звук може да включва много аспекти, като например да се добави и настрои компресор, да се доави ехо, нормализиране, премахване на шумове, дилей, настройване на различни честоти, ниски, високи и средни, добавяне на фейзър и ревербератор, фейд ин, фейд аут, коригиране на нивата и още, като могат да се добавят и допълнителни ефекти чрез плъгини.

Записаните и редактирани вълни в Audacity могат да бъдат анализирани, като се изобразяват графично, във вид на спектрограма. Чрез Plot Spectrum могат да се анализират различните честоти.

Portable Audacity

 

Прочетете още:  Lightworks 12.6 download - редактиране на видео

Естествено при обрабокта, записите могат да бъдат прослушвани, стопирани, поставени на пауза, да бъдат увеличавани или намалявани визуално, за по-лесна редакция, всяка една писта да бъде преименувана, да се използва инструмент, който да намери clipping над определена стойност и още много.

Audacity е един чудесен инструмент за запис и редактиране на звук, който впечатлява с множеството възможности, които предлага, много бързи времена за обработка, безпроблемна работа без бъгове и зависвания, при това напълно безплтно.

Промени спрямо миналата версия:
Dropout detection
Improved zooming
Vertical Zooming changes

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Portable Audacity 2.2.2

0/5 (0 Reviews)