Wondershare Video Converter 10.3.0 Final download – конвертиране на аудио и видео

0
1163
Wondershare Video Converter 10.3.0 Final download - конвертиране на аудио и видео

Wondershare Video Converter е лесен за използване инструмент за конвертиране на аудио и видео, както и възможност за създаване на ISO файлове и запис на дискове.

Wondershare Video Converter 10.3.0 Final download - конвертиране на аудио и видео 1

Wondershare Video Converter представлява лесна за използване софтуер, който позволява конвертиране на видео и аудио, например M4A, MOV, DVD, 3GP, DAT в различни други формати като WMV, AVI, MP4 и други, като поддържаните формати са зашеметяващите над 150.

Може да отдели аудио стрийм от видео файлове и лесно да ги конвертира например в MP3 или да ги приготви за различни устройства като iPhone или iPad. Предлага се за Windows и Mac OS X.

Инсталацията на софтуера преминава лесно и бързо, а инсталаторът дава възможност за някои минимални настройки като избор на директория за инсталацията, избор на език и съгласие или отказ за участие в програмата за подобряване на продукта.

Интерфейсът на Wondershare Video Converter е много приятен и добре подреден. Различните категории са поставени в табове, което прави работата с продукта още по-удобна. Зареждането на файловете може да стане чрез просто влачене в основния прозорец на програмата или чрез браузване с файловия мениджър.

При конвертиране потребителите могат да използват готови пресети или да настроят ръчно за видеото – битрейт, енкодер, резолюция, фреймрейт, брой канали за аудио, семпъл рейт и енкодер също за аудио.

Wondershare Video Converter позволява да се вграждат и субтитри, които могат да бъдат настройвани в някои аспекти като прозрачност, позиция и избор на шрифт. Ако бъдат заредени няколко видеофайла, то те могат и да бъдат сливани в един общ клип.

Wondershare Video Converter

 

При конвертиране на видео могат да се добавят коментари, име на епизод, режисьори, описание, таглайн, коментари, дата на издаване, име и пр. Видеото също така може да бъде възпроизведено в реално време, докато е заредено в програмата, благодарение на вградения в Wondershare Video Converter плейър и отделно да бъде рязано, завъртано, флипвано, да се добавят ефекти, кроп, добавяне на воден знак, настройки на аспекта.

При зареждането на DVD може да се избира от папка или оптично устройство, IFO и ISO (WinISO) файлове, да се укаже неговият лейбъл, да се настрои качеството.

Прочетете още:  Any Video Converter Free 6.3.4 Final / Professional 6.3.4 Final / Ultimate 6.3.4 Final download - конвертиране и редактиране на видео и аудио

Wondershare Video Converter предлага и запис на DVD дискове, като поддържаните формати са DVD5 и DVD9. Зареждането на файловете става по същия лесен начин чрез влачене на файловете в прозореца или чрез файловия мениджър.

При запис могат да се използват различни темплейти, да се избере дали записът да бъде към ISO файл или към папка, настройка на качеството и аспекта, както и избор на телевизионен стандарт PAL или NTSC.

Много интересна функция във Wondershare Video Converter е възможността за сваляне на видео от Мрежата само с няколко клика, а свалените видео файлове се складират в програмата и могат да бъдат прегледани при избор на съответната категория. Видеото също така може да бъде записвано в реално време.

Wondershare Video Converter предлага и медия сървър, с който се работи изненадващо лесно. Файловете само трябва да се импортират в програмата и те ще бъдат стриймнати към различни устройства само с един клик. Файловете могат да бъдат гледани на телевизор и на всяко едно друго устройство с DLNA/UPnP възможности.

Задачите по конвертиране на видео и аудио се извършват много бързо, благодарение на технологията за хардуерно ускорение на видео картата на компютъра. Wondershare Video Converter използва голям ресурс от компютъра, но това е за сметка на високата скорост и е цена, която всеки потребител би трябвало с радост да плати предвид резултатите.

Промени спрямо миналата версия:
Improved download success rates.
Newly Supports convert video to the iPhone 7 and iPhone 7 plus compatible formats.
Fix some bugs.

Лиценз: Безплатен/Demo

Download: Wondershare Video Converter Free Windows

Download: Wondershare Video Converter Pro 9.0.2 Final Windows

Download: Wondershare Video Converter 10.3.0 Final Ultimate Windows

Download: Wondershare Video Converter Free Mac OS X

Download: Wondershare Video Converter Pro 2.4.9 Final Mac OS X

Download: Wondershare Video Converter Ultimate 7.3.5 Final Mac OS X

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments