ChatZilla 0.9.92 download

0
962
ChatZilla 0.9.92 download

ChatZilla е добавка за Mozilla Firefox, която ви дава възможност за IRC чат с други потребители, както и обмяна на файлове.

ChatZilla 0.9.92 download 1

Като добавка към браузър, той е независим от операционната система и по този начин се предлага за основните операционни системи като Windows, Linux и Mac OS X.

Инсталацията към браузъра не се различава от никоя друга добавка за браузъра. Инсталира се по стандартния начин, а ако имате самия файл, просто можете да го завлачите в основния прозорец на браузъра и той ще се инсталира. За да използвате ChatZilla трябва да намерите канал по ваш вкус и да се свържете към него. Интерфейсът е интуитивен и се използва много лесно.

Клиентът работи много добре и с настройките по подразбиране, като дава възможност за много настройки, ако потребителят не е доволен от настройките по подразбиране.

ChatZilla

 

Позволява много настройки, които да са към конкретен канал или мрежа, автоматично свързване при изхвърляне, енкодинг на символите, задаване на съобщение по подразбиране при напускане на чата, при отсъствие за по-дълго време, настройки на прокси сървър, скинове, създаване на шорткъти за различни команди, стартиране на скриптове при стартиране на клиента, форматиране на текста и още.

ChatZilla е гъвкав IRC клиент, който има много големи възможности за настройка и работи безупречно, като се използва много лесно и не се нуждае от настройка за начинаещи потребители.

Промени спрямо миналата версия:
– ChatZilla 0.9.92 fixes opening URLs in some cases, plugins being cached during reloads, URLs without http:causing missing lines and improves the usability of some preference window entries.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Avant Browser 2018 Build 6 Final download - интернет браузър

Download: ChatZilla 0.9.92

0/5 (0 Reviews)