Telegram Desktop 2.1.6 Final download – чат, обмяна на файлове

0
1030
Telegram Desktop Final download - чат

Telegram Desktop е чат програма, посредством която можете да си чатите с вашите приятели и да разменяте файлове по сигурен и лесен начин.

Telegram Desktop 2.1.6 Final download - чат, обмяна на файлове 1

Telegram Desktop е кросплатформен и се предлага за Linux, Windows и Mac OS X. Благодарение на него можете да имате постоянна връзка с вашите приятели и да си разменяте различни файлове и най-различни забавни емотиконки.

Това, което прави различен Telegram спрямо другите подобни програми е, че той е насочен към сигурността и простотата на използване. Цялата информация по разговорите и споделените файлове се криптира и се изпраща в облака, откъдето лесно може да бъде синхронизирана.

Telegram Desktop

 

Клиентът се предлага във всякакви варианти за различните десктопи и мобилни устройства. Налична е за Windows, Linux, Mac OS X, както и за мобилни платформи като Windows Mobile, iOS и Android. За мобилните платформи е известна като Telegram Messenger.

Програмата, както вече споменахме, е много лесна за използване, с приятен и добре организиран интерфейс. За да можете да я използвате ще трябва да въведете валиден телефонен номер, който трябва, за да може да се генерира код за сигурност, който ще ви бъде изпратен него.

Независимо от използваната платформа, след като потребителят се логне в програмата, той може да си чати с всяки един друг потребител, без значение дали той използва мобилен телефон с Android или компютър с Linux или Windows.

Могат да се създават до 200 групи и да се пише със сто човека едновременно. Същото важи и за изпращането на файловете, като се поддържат всякакви видове като мултимедия, картинки, различни документи и прочие.

Прочетете още:  PortScan & Stuff 1.59 download

Telegram Desktop е защитена, сигурна, лека и лесна програма за използване, което ѝ спечели много бързо любовта на потребителите, като броят на почитателите ѝ расте непрекъснато.

Промени спрямо миналата версия:

  • Bug fixes and other minor improvements.

Лиценз: Безплатен/GPLV3

Download: Telegram Desktop 2.1.6 Final Windows

Download: Telegram Desktop 2.1.6 Final Linux x86

Download: Telegram Desktop 2.1.6 Final Linux x64

Download: Telegram Desktop 2.1.6 Final Mac OS X

5/5 (1 Review)