Portable ALLPlayer 5.6 download

0
969
Portable ALLPlayer 5.6 download

Portable ALLPlayer е медия плейър с модерен облик, който поддържа голям брой видео и аудио формати и е много лесен за използване. Предоставя възможност за конвертиране на видео в различни формати

Portable ALLPlayer 5.6 download 1

ALLPlayer предоставя на потребителя минималистичен и модерен интерфейс, с който всеки потребител да може да се справи безпроблемно. Това е portable версията на ALLplayer, която не се нуждае от инсталация. Това означава, че можете да я стартирате навсякъде, като просто стартирате изпълнимия файл, независимо дали е от флашка или друг външен носител.

В основния прозорец се виждат познатите контроли за спиране и пускане на възпроизвеждания файл, за бързо превъртане, за зареждане на субтитри, за зареждане на файл, усилване и намаляване, звуков еквилайзер, разпъване в режим пълен екран, и всичко това на една ръка разстояние.

ALLPlayer поддържа множество аудио и видео формати, сред които FLV, AVI, MPG, 3GP, MOV, MKV, MP4, M2TS, MP3, APE, WAV, OGG, AC3 и много други, както и възможността за възпроизвеждане на DVD, Audio CD, възпроизвеждане от линк и отваряне на анимирани GIF изображения и възможност за 3D възпроизвеждане в различни режими.

Portable ALLPlayer

 

Поддържат се различни типове субтитри като SRT, SSA, SUB, TXT, SMI и могат да се зареждат локално, както и да бъдат търсени в интернет. Предлага се настройване на шрифта на субтитрите, както и тяхната големина и един много интересен режим – интелигентни субтитри. Това е режим, в който субтитрите се сливат с картината и по този начин могат да бъдат настройвани според скоростта на четене на потребителя.

ALLPlayer поддържа още много интересни функции като конвертиране на видео файлове в различни формати. Има още DivX Demuxer, работа с чаптъри, прилагане на филтри, корекция на цветовете, работа с плейлисти, както и запазването им за по-късно, обръщане и флипване на картината, голям списък до онлайн радиа, промяна на съотношението на екрана, инструмент за отдалечен контрол и пр.

Прочетете още:  CyberLink PowerDVD Standard 19.0.2403 Final download - аудио-видео плейър, DVD, Blu-Ray, 3D

Плейърът може да бъде настроен да се изключи след като филмът свърши, а може да изключи целия компютър или само монитора, което може да е много удобна възможност в различни ситуации.

Portable ALLPlayer поддържа смяна на езика, което в комбинация с лесния и интуитивен интерфейс и множеството възможности, които предлага, го правят достоен многоцелеви мултимедиен плейър.

Лиценз: Безплатен

Download: Portable ALLPlayer 5.6

0/5 (0 Reviews)