KMPlayer 4.2.2.34 Final download – видео, аудио плейър

0
1255
KMPlayer 4.2.2.25 Final download - видео

KMPlayer е гъвкав видео плейър за Windows, който поддържа множество видео формати като AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV и др.

KMPlayer 4.2.2.34 Final download - видео, аудио плейър 1

С него не трябва да инсталирате допълнителни кодеци, защото KMPlayer използва вградени кодеци, което предотвратява нуждата да инсталирате допълнително. KMPlayer също така се характеризира с това, че е лек, за разлика от повечето продукти на конкуренцията.

Той е по-лек дори от Windows Media Player и iTunes, което го прави изключително добър избор.Програмата позволява изключително много възможности за персонализиране на интерфейса, визуализации и най-различни опции, като те могат да се стартират, само ако вие поискате, което прави този продукт изключително гъвкав.

KMPlayer

Така, както възпроизвежда видео, плейърът възпроизвежда и аудио с най различни формати, като по този начин може напълно да замени вашия аудио плейър.

Възпроизвеждането на видео е впечатляващо, като има възможност за най-различни настройки на картината като увеличаване и намаляване на контраста, на яркостта, да променята образа, да флипвате картината, да прилагате филтри, включително и видео снемане.

Лиценз: Ad-Supported

Download: KMPlayer 4.2.2.34 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  CyberLink PowerDVD Ultra 18.0.2305.62 download - аудио-видео плейър, DVD, Blu-Ray, 3D