Wise Program Uninstaller 2.3.5.139 Final download – ънинсталиране на програми без остатък

0
1060
Wise Program Uninstaller 2.3.5.139 Final download - ънинсталиране на програми без остатък

Wise Program Uninstaller e софтуер, който позволява изтриването на файлове останали от различни програми, както и ънинсталиране на проблемни приложения, при които нормалнят ънинсталатор не действа.

Wise Program Uninstaller 2.3.5.139 Final download - ънинсталиране на програми без остатък 1

Стабилната работа на операционната система зависи от много фактори. Един от тях е боклуците, които остават след деинсталиране на програми, които забавят работата на вашия компютър.

Wise Program Uninstaller е софтуер, който ще се погрижи точно за това – ще ънинсталира програмите и приложенията ви, като почисти внимателно и следѝ за файлове, които остават от нормалния ънинсталатор. Може да ви бъде полезен и в случаите, когато някоя програма се е повредила и не иска да се ънинсталира по нормален начин.

Интерфейсът предлага само основните функции, като по този начин не е претрупан. В основния прозорец вляво можете да намерите функциите Safe Uninstall, Repair Programs, Forced Uninstall, Remove Entries. В другата, по-голяма част се намират детайлите за инсталираните програми – Name, Publisher, Size, Installation Date, Version. Wise Program Uninstaller предлага три режима на действие:

Thorough Program Removal – в този режим програмата може ънинсталира програми, които са повредени и не искат да се ънинсталират по нормален начин. Използва разширен алгоритъм за търсене, като по този начин намира остатъчни файлове, регистри ключове и стойности и ги почиства.

Using Different Methods – програмата използва безопасен ънинсталатор, но ако все пак някоя програма е повредена и не може да се ънинсталира, програмата преминава в режим на насилствено премахване.

Repairing Programs – в този режим не се извършва ънинсталация, а поправка на повредени програми, които не функционират коректно. Някои от програмите, които можете да поправите са Office и Adobe.

Wise Program Uninstaller

 

Прочетете още:  Portable CCleaner 5.66.7716 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Ако искате да възвърнете пъргавостта на вашата система, ще трябва да почистите процеси и нежелани програми. За съжаление ънинсталаторът на Windows има склонност да не ънинсталира много добре програми, като оставя доста асоциирани файлове, боклуци и ключове из регистрите, коието имат отношение по бързодействието на вашата система. Wise Program Uninstaller е безплатен софтуер, който ще ви помогне да направите всичко това и ще ънинсталира програмите изцяло и без остатък.

Лиценз: Безплатен

Download: Wise Program Uninstaller 2.3.5.139 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments