Adobe Flash Player Uninstaller 32.0.0.330 Final download – ънинсталиране на флаш плейър

0
996
Открита е нова уязвимост при Adobe Flash Player

Ако имате някакви проблеми с Adobe Flash Player като забивания, сривове или браузърът забива при опит за зареждане на сайт с флаш елементи, може би е дошло време да го ънинсталирате и да инсталирате наново с Adobe Flash Player Uninstaller.

Adobe Flash Player Uninstaller 32.0.0.330 Final download - ънинсталиране на флаш плейър 1

От Adobe ни предоставят малък удобен инструмент за тази цел – Adobe Flash Player Uninstaller. Програмата прави точно това, което подсказва името ѝ – ънинсталира Adobe Flash Player по лесен начин, като изтрива всички следи от него, които биха били предпоставка за бъдещи конфликти.

Adobe Flash Player Uninstaller е в портъбъл формáт, което означава, че не се нуждае от инсталация и не оставя следи в регистъра на Windows. Освен това по този начин можете да го носите на флашка, CD/DVD или външен хард диск, за по-лесно използване по всяко време при нужда.

Adobe Flash Player Uninstaller

 

Интерфейсът е същият като при инсталирането на Adobe Flash Player, много лесен за използване и добре направен. Ънинсталацията на Adobe Flash Player се състои просто в натискането на един бутон,което го прави подходящ и за потребители без опит. Премахва следите от Adobe Flash Player от всички браузъри, на всички версии на Windows и е много лек, като не изисква почти никакъв ресурс.

Лиценз: Безплатен

Download: Adobe Flash Player Uninstaller 32.0.0.330 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  CCleaner 5.66.7716 Final download - почистване и оптимизиране на Windows