Registry Recycler 0.9.2.9 download

0
44
Registry Recycler 0.9.2.9 download

За бързата и безпроблемна работа на всеки един Windows е небходимо неговите регистри да са чисти, без излишни боклуци и грешни или развалени ключове и да са добре дефрагментирани. В тази задача щеви помогне Registry Recycler.

Registry Recycler 0.9.2.9 download 1

За да може всеки един потребител лесно да ги поддържа в добро състояние има софтуер, който да се грижи за това. Точно такъв софтуер е и Registry Recycler.

Програмата идва с приятелски и лесен интерфейс, като от основния прозорец могат да се достъпят повечето основни функции на програмата. Дефрагментацията и сканирането за грешки са на един клик разстояние.

При сканиране Registry Recycler ще търси за невалидни, повредени, празни или подозрителни ключове. Веднъж намерени, той ще поправи грешките автоматично. Също така ще премахне големите пространства между ключовете посредством дефрагментационен процес, като по този начин ускори работата на Windows и освобождава място.

Важно е да се отбележи, че преди да предприеме каквито и да било действия Registry Recycler прави бекъп на текущото състояние на регистрите, като по този начин потребителят винаги може да възстанови от минало работещо положение при евентуални проблеми от предприетите действия.

Registry Recycler

 

Като допълнение Registry Recycler има и функция на оптимизатор на операционната система, поддържайкия по този начин бърза и пъргава. Помага на потребителя да увеличи скоростта за стартиране на операционната система като му дава възможност да управлява процесите, които се стартират с нея. Премахването на програми, които не искате да се стартират с Windows или пък такива, които не използвате често и няма смисъл да са винаги заредени, води дотам, че зареждането на по-малко елементи ускорява стартирането.

Прочетете още:  EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510 download

Registry Recycler предоставя и възможност за насрочване на сканиране в определена дата и час, като този процес напълно се автоматизира и не налага намеса от страна на потребителя в последствие, което го прави много удобен. Програмата разполага и с официален portable (портъбъл) вариант, който не се нуждае от инсталация.

Промени спрямо миналата версия: – Added Windows 10 compatibility – Optimized Empty Registry Keys scan – Optimized File/Path References scan – Minor GUI enhancements – Updated White List

Лиценз: Безплатен

Download: Registry Recycler 0.9.2.9

0/5 (0 Reviews)