Advanced SystemCare FREE 12.3.0.329 Final download – почистване и оптимизиране на компютъра

0
890
Advanced SystemCare FREE 12.3.0.329 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра

Advanced SystemCare FREE е безплатен софтуер, който съдържа в себе си комплект от модули за оптимизиране и почистване на Windows в много аспекти.

Advanced SystemCare FREE 12.3.0.329 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра 1

Част от тези модули са създадени с цел да поддържат операционната ви система в добро състояние, а друга част от тях да я забързат и дори да ънинсталират туулбарове, плъгини и зловредни програми.

Интерфейсът на програмата е решен в тъмни цветове и е подреден по много удобен начин, като всяка необходима опция е налична за бърз достъп. Разделен е на няколко секции:

Clean & Optimize – тук потребителят може да намери полезни функции за почистване на регистъра на Windows, премахване на спайуер, тестване и оптимизиране на интернет скоростта, поправка на развалени шорткъти, опция за защитаване на компютъра от спайуер, сканиране на хард диска за грешки, почистване на всякакви следи от сърфиране в интернет и история, дефрагментиране на регистрите, сканиране и поправка на уязвимости в Windows, почистване на ненужни файлове, оптимизиране на системата и оптимизиране на диска чрез дефрагментация. Всяка една от тези опции може да се избере и да се стартират всички накуп, само чрез натискането на бутона Scan.

Speed Up – тази секция е разделена на 4 модула:

– първият се казва Turbo Boost и ако е включен предлага оптимизиране на процесите и освобождаване на оперативна памет (RAM).

– вторият е Startup Accelerate, където се предлага оптимизиране на стартъп процесите и по този начин забързване на стартирането на операционната система.

Advanced SystemCare

 

– третият модул се казва Deep Optimization, където Advanced SystemCare намира автоматично какви промени могат да се направят, за по-бърза работа на компютъра като по-гладко гледане на видео, оптимизиране на управлението за по-бързо отваряне на файлове в NTFS, забраняване създаването на логове за определени процеси, ускоряване на тъмнейлите в таск бара и много други.

– последният модул App/Toolbar cleaner следи за зловредни програми, туулбарове и плъгини, като дава възможност да бъдат изчистени само с натискането на един бутон.

Третата секция от главния екран се казва Protect и предлага няколко опции свързани със сигурността като функция за спиране на следенето на браузъра, защита в реално време срещу малуер, защита на DNS, защита при сърфиране и усилване на защитата за Windows XP. Програмата решава кои от тези функции да пусне, но на потребителя се дава пълно право да рашева дали да включи допълнителни или да спре някои от тях или всичките.

Прочетете още:  Revo Uninstaller Pro 4.0.5 Final download - цялостно ънинсталиране на програми в Windows

Четвъртата секция Toolbox предлага множество инструменти като WinFix, Disk Doctor, IObit Uninstaller, Emty Folder Scanner, File Shredder и още много.

Петата и последна секция се казва Action Center и дава на потребителя предложения за програми, които биха му били в нужда

Advanced SystemCare

 

Advanced SystemCare FREE e уникален сбор от модули и програми, които се грижат са сигурността и оптимизирането на операционната система, за вашите данни, и сигурност в интернет, като предлага това по изключително лесен начин, с приятен интерфейс и ниски използвани ресурси.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

Brand new Privacy Shield protects your sensitive data against blackmail software, phishing sites, and junk messages.
Brand new Digital Fingerprint Protection protects you from invasive online tracking.
Newly built Junk File Clean to clean more files including Windows 10 icon cache, Microsoft Office cache, Google Chrome logs and temporary files, software redundant files, and uncompleted download files.
Newly enhanced Privacy Sweep to support cleaning the latest Chrome, Opera, even Chromium-based browsers, and Facebook.
Latest revised Homepage Advisor strengthens the detection of malicious modification on homepage and search engine.

Rebuilt Startup Manager to further shorten your PC’s boot time and support removing Microsoft Edge extensions.
Rebuilt Surfing Protection & Ads Removal to support Microsoft Edge and block more cryptocurrency mining attacks, annoying ads, and malicious sites.
Improved Software Updater to support updating Spotify, Internet Download Manager, and more.
Optimized Performance Monitor to remember its last opened position and customize its window size.
Redesigned Turbo Boost to switch among different boost modes easily and quickly.
Brand new UI for more intuitive and fluent experience.
Supported 32 languages.
And more can be discovered by you.

[collapse]

Лиценз: Ad-Supported

Download: Advanced SystemCare FREE 12.3.0.329 Final

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за