Advanced SystemCare FREE 13.4.0 Final download – почистване и оптимизиране на компютъра

0
1586
Advanced SystemCare FREE 12.3.0.329 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра

Advanced SystemCare FREE е безплатен софтуер, който съдържа в себе си комплект от модули за оптимизиране и почистване на Windows в много аспекти.

Advanced SystemCare FREE 13.4.0 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра 1

Част от тези модули са създадени с цел да поддържат операционната ви система в добро състояние, а друга част от тях да я забързат и дори да ънинсталират туулбарове, плъгини и зловредни програми.

Интерфейсът на програмата е решен в тъмни цветове и е подреден по много удобен начин, като всяка необходима опция е налична за бърз достъп. Разделен е на няколко секции:

Clean & Optimize – тук потребителят може да намери полезни функции за почистване на регистъра на Windows, премахване на спайуер, тестване и оптимизиране на интернет скоростта, поправка на развалени шорткъти, опция за защитаване на компютъра от спайуер, сканиране на хард диска за грешки, почистване на всякакви следи от сърфиране в интернет и история, дефрагментиране на регистрите, сканиране и поправка на уязвимости в Windows, почистване на ненужни файлове, оптимизиране на системата и оптимизиране на диска чрез дефрагментация. Всяка една от тези опции може да се избере и да се стартират всички накуп, само чрез натискането на бутона Scan.

Speed Up – тази секция е разделена на 4 модула:

– първият се казва Turbo Boost и ако е включен предлага оптимизиране на процесите и освобождаване на оперативна памет (RAM).

– вторият е Startup Accelerate, където се предлага оптимизиране на стартъп процесите и по този начин забързване на стартирането на операционната система.

Advanced SystemCare

 

– третият модул се казва Deep Optimization, където Advanced SystemCare намира автоматично какви промени могат да се направят, за по-бърза работа на компютъра като по-гладко гледане на видео, оптимизиране на управлението за по-бързо отваряне на файлове в NTFS, забраняване създаването на логове за определени процеси, ускоряване на тъмнейлите в таск бара и много други.

– последният модул App/Toolbar cleaner следи за зловредни програми, туулбарове и плъгини, като дава възможност да бъдат изчистени само с натискането на един бутон.

Прочетете още:  System Mechanic Free 17.5.1.43 Final / Business / Professional download - оптимизиране и почистване на windows

Третата секция от главния екран се казва Protect и предлага няколко опции свързани със сигурността като функция за спиране на следенето на браузъра, защита в реално време срещу малуер, защита на DNS, защита при сърфиране и усилване на защитата за Windows XP. Програмата решава кои от тези функции да пусне, но на потребителя се дава пълно право да рашева дали да включи допълнителни или да спре някои от тях или всичките.

Четвъртата секция Toolbox предлага множество инструменти като WinFix, Disk Doctor, IObit Uninstaller, Emty Folder Scanner, File Shredder и още много.

Петата и последна секция се казва Action Center и дава на потребителя предложения за програми, които биха му били в нужда

Advanced SystemCare

 

Advanced SystemCare FREE e уникален сбор от модули и програми, които се грижат са сигурността и оптимизирането на операционната система, за вашите данни, и сигурност в интернет, като предлага това по изключително лесен начин, с приятен интерфейс и ниски използвани ресурси.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Strengthened Junk File Clean and Privacy Sweep to add cleaning for the latest Chrome 78.0 and Firefox 70.0
  • Expanded the database of Startup Optimization and Startup Manager to further speed up PC boot time
  • Enlarged the database of Spyware Removal to better protect your computer by removing more threats like the popular Trojan.Crypt.63, searchguide.level3.com, and beap.gemini.yahoo.com
  • Enhanced Software Updater to update more popular and must-have programs to their latest versions
  • Larger database of Surfing Protection & Ads Removal for a more secure online browsing experience
  • Improved Homepage Advisor to better protect your browsers’ homepages and search engines
  • Optimized the Toolbox icon to make it more visible
  • Improved multiple languages
  • Fixed all known bugs

[collapse]

Лиценз: Ad-Supported

Download: Advanced SystemCare FREE 13.4.0 Final

5/5 (1 Review)