Portable CCleaner 5.64.7613 Final download – почистване и оптимизиране на Windows

0
901
CCleaner е заразен с малуер и застрашава милиони потребители

Portable CCleaner е мощен софтуер, който се грижи за поддържането на вашата операционна система в добра форма, премахване на излишни и ненужни файлове, поправка на регистри, изчистване на интернет браузъри и още.

Portable CCleaner 5.64.7613 Final download - почистване и оптимизиране на Windows 1

По този начин подобрявате цялостното представяне на вашия компютър. CCleaner portable не се нуждае от инсталация и не оставя следи в операционната система, в която се използва.

Интерфейсът е изчистен и много добре подреден, за да може всеки потребител да се ориентира лесно, дори и начинаещите. В страничния панел са подредени функции с основно значение за бърз достъп, горната част показва информация за системата на потребителя, докато основната централна част е заделена за опциите, с които искате да работите.

Функцията Cleaner ви помага с няколко клика на мишката да изчистите компютъра си от ненужни файлове, които вече не се използват. Двата таба ви дават възможност да избирате дали да чистите Windows или конкретни програми, като всеки таб си има собствени локации, в които да чисти. Заедно с тези опции се дава възможност и да се изтрие скорошната история, autocomplete историята, запаметени пароли, бисквитки от браузъри и дори стари инсталации на Windows.

Portable CCleaner

 

На потребителя се дава възможност просто да анализира избраните опции, за да види до какъв резултат ще доведат те и колко място ще се освободи или какви обекти ще бъдат поправени и чак тогава да реши какви действия да предприеме.

CCleaner предлага и изчистване и поправяне на регистрите в Windows, с помощта на специално създаден за това инструмент. също, както при изчистването, потребителят има възможност да избере различни възможности за поправка като библиотеки (.dll), ActiveX, старт меню, остарели програми и сервизи на Windows.

Интересна функция на CCleaner е и вграденият в него ънинсталатор. Създаден е с цел бързо ънинсталиране на ненужните програми и приложения, като се стреми да не оставя боклуци след тях, които би оставил обикновения ънинсталатор на конкретната програма, като премахва и елементите от старт менюто, регистрите и контекст менюта, свързани със съответното приложение.

Допълнителни функции са възможността да се видят рестор поинтите, които съществуват в Windows, с възможността да се изтриват за спестяване на място и функцията за изтриване на цял диск, било то външен хард диск, флашка или някой от дяловете на системата, с възможност да се избере само свободното пространство или целия дял.

Прочетете още:  Portable Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download - почистване и дефрагментация хард диск

Portable CCleaner е лека и много бърза програма, с удобен и умно подреден интерфейс, която всеки потребител трябва да има на компютъра си, ако държи системата му да е чиста и бърза. С удобните бутони и добре подредени функции, всеки потребител, дори и начинаещите, могат да работят с лекота с този чудесен инструмент. Програмата има и версия с нормален инсталатор CCleaner.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

This release includes a brand new feature, plus lots of user-focused improvements and changes. On top of that, we now support Microsoft’s new Edge Chromium browser.

We really value our users’ feedback, which is why we’ve set up a new Ideas Board. To help shape the future of CCleaner and submit suggestions for what you’d like to see next, head over to ideas.ccleaner.com to take part in the conversation!

Introducing… ‘Health Check’
– Health Check brings together CCleaner’s most popular tools in a new user-friendly interface to help users to easily maintain their PC
– In just a few clicks, users of any technical ability can clean, update and disable unnecessary startup apps in one go, to save space and boost speed, privacy and security
– Health Check replaces Easy Clean, following feedback from users on how it could be enhanced

Edge Chromium & browser cleaning improvements
– Added full support for Microsoft’s new Edge Chromium browser
– Fixed a bug in Google Earth cache cleaning
– If requested, CCleaner can now disable ‘Preloading’ in old Edge (allows complete cleaning)

User-friendly improvements to installer offers
– Offers for Avast and CCleaner products are now presented in a separate step in the installer
– Offers for Avast and CCleaner products are no longer checked by default

Farewell to Windows XP & Vista (;_;)
– Version 5.64.7577 is the final planned build for Windows XP and Vista
– This version will only receive critical security updates
– Read our FAQs for further information and assistance

Other minor improvements
– Improved country embargo checks to reduce false positives
– Fixed a UI bug in Scheduling interface
– Fixed a bug where ‘OK’ button missing from some dialogue messages
– Removed Google Plus from the ‘About’ screen

[collapse]

 

Лиценз: Безплатен

Download: Portable CCleaner 5.64.7613 Final

0/5 (0 Reviews)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за