Portable CCleaner 5.66.7716 Final download – почистване и оптимизиране на Windows

0
1074
CCleaner е заразен с малуер и застрашава милиони потребители

Portable CCleaner е мощен софтуер, който се грижи за поддържането на вашата операционна система в добра форма, премахване на излишни и ненужни файлове, поправка на регистри, изчистване на интернет браузъри и още.

Portable CCleaner 5.66.7716 Final download - почистване и оптимизиране на Windows 1

По този начин подобрявате цялостното представяне на вашия компютър. CCleaner portable не се нуждае от инсталация и не оставя следи в операционната система, в която се използва.

Интерфейсът е изчистен и много добре подреден, за да може всеки потребител да се ориентира лесно, дори и начинаещите. В страничния панел са подредени функции с основно значение за бърз достъп, горната част показва информация за системата на потребителя, докато основната централна част е заделена за опциите, с които искате да работите.

Функцията Cleaner ви помага с няколко клика на мишката да изчистите компютъра си от ненужни файлове, които вече не се използват. Двата таба ви дават възможност да избирате дали да чистите Windows или конкретни програми, като всеки таб си има собствени локации, в които да чисти. Заедно с тези опции се дава възможност и да се изтрие скорошната история, autocomplete историята, запаметени пароли, бисквитки от браузъри и дори стари инсталации на Windows.

Portable CCleaner

 

На потребителя се дава възможност просто да анализира избраните опции, за да види до какъв резултат ще доведат те и колко място ще се освободи или какви обекти ще бъдат поправени и чак тогава да реши какви действия да предприеме.

CCleaner предлага и изчистване и поправяне на регистрите в Windows, с помощта на специално създаден за това инструмент. също, както при изчистването, потребителят има възможност да избере различни възможности за поправка като библиотеки (.dll), ActiveX, старт меню, остарели програми и сервизи на Windows.

Прочетете още:  Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.4.5 Build 541 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Интересна функция на CCleaner е и вграденият в него ънинсталатор. Създаден е с цел бързо ънинсталиране на ненужните програми и приложения, като се стреми да не оставя боклуци след тях, които би оставил обикновения ънинсталатор на конкретната програма, като премахва и елементите от старт менюто, регистрите и контекст менюта, свързани със съответното приложение.

Допълнителни функции са възможността да се видят рестор поинтите, които съществуват в Windows, с възможността да се изтриват за спестяване на място и функцията за изтриване на цял диск, било то външен хард диск, флашка или някой от дяловете на системата, с възможност да се избере само свободното пространство или целия дял.

Portable CCleaner е лека и много бърза програма, с удобен и умно подреден интерфейс, която всеки потребител трябва да има на компютъра си, ако държи системата му да е чиста и бърза. С удобните бутони и добре подредени функции, всеки потребител, дори и начинаещите, могат да работят с лекота с този чудесен инструмент. Програмата има и версия с нормален инсталатор CCleaner.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Cleaning:
  • Brave browser can now be cleaned independently
  • Vivaldi browser can now be cleaned independently
  • Health Check:
  • Fixed an issue where ‘Cookies’ was also deleting internet history and was incorrectly reporting large numbers of trackers
  • Internet history is now deleted via the ‘History’ Privacy category, which also includes download history and recently typed URLs
  • Pro Trial:
  • Starting a CCleaner Professional trial now gives you a guided experience to its features

[collapse]

 

Лиценз: Безплатен

Download: Portable CCleaner 5.66.7716 Final

0/5 (0 Reviews)