CCleaner 5.61.7392 Final download – почистване и оптимизиране на Windows

0
935
CCleaner е заразен с малуер и застрашава милиони потребители

CCleaner е мощен софтуер, който се грижи за поддържането на вашата операционна система в добра форма, премахване на излишни и ненужни файлове, поправка на регистри, изчистване на интернет браузъри и още.

CCleaner 5.61.7392 Final download - почистване и оптимизиране на Windows 1

За да поддържате операционната си система в добра форма, е нужно да извършвате периодично почистване на остатъчни файлове, които са останали от инсталаторите или ънинсталаторите на различни програми, да сканирате за грешки в регистрите.

По този начин подобрявате цялостното представяне на вашия компютър. Тук на помощ идва CCleaner, който има пълният набор от инструменти да свърши тази работа за вас. Предлага се за Windows и Mac OS X.

Интерфейсът е изчистен и много добре подреден, за да може всеки потребител да се ориентира лесно, дори и начинаещите. В страничния панел са подредени функции с основно значение за бърз достъп, горната част показва информация за системата на потребителя, докато основната централна част е заделена за опциите, с които искате да работите.

Функцията Cleaner ви помага с няколко клика на мишката да изчистите компютъра си от ненужни файлове, които вече не се използват. Двата таба ви дават възможност да избирате дали да чистите Windows или конкретни програми, като всеки таб си има собствени локации, в които да чисти. Заедно с тези опции се дава възможност и да се изтрие скорошната история, autocomplete историята, запаметени пароли, бисквитки от браузъри и дори стари инсталации на Windows.

CCleaner

 

На потребителя се дава възможност просто да анализира избраните опции, за да види до какъв резултат ще доведат те и колко място ще се освободи или какви обекти ще бъдат поправени и чак тогава да реши какви действия да предприеме.

CCleaner предлага и изчистване и поправяне на регистрите в Windows, с помощта на специално създаден за това инструмент. също, както при изчистването, потребителят има възможност да избере различни възможности за поправка като библиотеки (.dll), ActiveX, старт меню, остарели програми и сервизи на Windows.

Прочетете още:  AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

Интересна функция на CCleaner е и вграденият в него ънинсталатор. Създаден е с цел бързо ънинсталиране на ненужните програми и приложения, като се стреми да не оставя боклуци след тях, които би оставил обикновения ънинсталатор на конкретната програма, като премахва и елементите от старт менюто, регистрите и контекст менюта, свързани със съответното приложение.

Допълнителни функции са възможността да се видят рестор поинтите, които съществуват в Windows, с възможността да се изтриват за спестяване на място и функцията за изтриване на цял диск, било то външен хард диск, флашка или някой от дяловете на системата, с възможност да се избере само свободното пространство или целия дял.

CCleaner е лека и много бърза програма, с удобен и умно подреден интерфейс, която всеки потребител трябва да има на компютъра си, ако държи системата му да е чиста и бърза. С удобните бутони и добре подредени функции, всеки потребител, дори и начинаещите, могат да работят с лекота с този чудесен инструмент. Програмата има и вариант, който не се нуждае от инсталация CCleaner portable.

Промени спрямо миналата версия:

  • Windows Cleaning:
  • Added cleaning for Windows 10 clipboard history
  • General:
  • Improved translations for: Arabic, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Danish, Finnish, Hungarian, Korean, Norwegian, Slovak, Swedish and Turkish
  • Stability improvements

 

Лиценз: Безплатен

Download: CCleaner 5.61.7392 Final Windows

Download: CCleaner 5.61.7392 Business Windows Final

Download: CCleaner 5.61.7392 Final Professional Windows

Download: CCleaner 1.17.603 Mac OS X Final

4/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за