Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.4.5 Build 541 Final download – почистване и оптимизиране на Windows

0
1190
Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.2.8 Build 523 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Wise Care 365 e безплатен софтуер, който ще почисти, оптимизира и забърза вашия компютър по един много бърз и лесен начин.

Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.4.5 Build 541 Final download - почистване и оптимизиране на Windows 1

Изчистването на временни файлове, които са се натрупали с времето, невалидни шорткъти, невалидни ключове в регистрите и пр., е важно, за бързодействието и доброто здраве на вашата операционна система.

Wise Care 365 Free ще се погрижи за това, а и за още много неща, които ще опишем по-долу.

Инсталацията е много бърза и безпроблемна, като не изисква допълнително внимание от страна на потребителя и не предлага програми от трети страни, туулбарове или смяна на енджина за търсене в браузърите. Още със стартирането програмата предлага да се извърши проверка на компютъра, за да открие проблеми, като ще провери за рискове в сигурността, ненужни файлове, невалидни ключове в регистрите, оптимизиране на бързодействието на компютъра и изчистване на интернет историята и скоро достъпени документи.

Напредналите потребители могат да настроят сканирането в детайли, като укажат например кои ActiveX или COM компоненти да бъдат сканирани. След като провери всичко, поправката на всеки един от намерените компоненти става само с натискането на бутона Fix. Изчислява се и индекс на здравето на компютъра. Само рисковете в сигурността няма да бъдат поправени. Тази услуга се предоставя в Pro версията.

Wise Care 365

 

В горната част на основния прозорец на програмата намираме туулбар с полезни функции, които могат да се настройват поотделно, като System Cleaner, където могат да се настройват кои следи да бъдат изтривани при оптимизирането, от кои програми, файлове, които са останали от Windows, от мултимедия и пр; System Tuneup, където могат да се направят настройки на процеса по оптимизиране; Privacy Protector, който е наличен в Pro версията и програмата ще ви подкани да ъпгрейднете; System Monitor, който представлява разширено решение на Task Manager и Assistance модул за получаване на помощ.

Прочетете още:  Wise Program Uninstaller 2.3.5.139 Final download - ънинсталиране на програми без остатък

Допълнително Wise Care 365 Free предлага създаване на точка за възстановяване (Restore Point) и пълен бекъп на регистрите, както и възстановяване от тях, промяна на външния вид чрез теми и цветови схеми.

Wise Care 365 Free е много бърз, лек и мощен продукт за поддържане на вашата система в добро състояние. Би бил в помощ на потребителите, които забелязват, че с времето системата им става по-бавна, а в комбинация с Wise Registry Cleaner могат да се получат едни наистина впечатляващи резултати. Free версията има portable вариант, който не се нуждае от инсталация Wise Care 365 Free portable.

Лиценз: Безплатен/Commercialware

Download: Wise Care 365 Free 5.4.5 Build 541 Final

Download: Wise Care 365 Pro 5.4.5 Build 541 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments