Polaris Office 8.1.9.9258 download – офис пакет

0
134
Polaris Office 8.1.9.9258 download - офис пакет

Polaris Office е офис пакет, който се отличава със своята облачна насоченост и възможност за достъп до вашите файлове, където и да се намирате.

Polaris Office 8.1.9.9258 download - офис пакет 1

С Polaris Office можете да създавате и редактирате различни документи, да създавате и редактирате PDF файлове, презентации и таблици, както и да ги синхронизирате с най-различни устройства.

Синхронизацията може да бъде извършена както с Android, така и с iOS устройства. Polaris Office е съвместява уеб услуга, предлагаща съвместимост с Microsoft Office, LibreOffice и други известни офис пакети.

Инсталацията е много лесна и не изисква почти никаква намеса от страна на потребителя, а накрая се предлага избор за интеграция с различни файлови типове. За да може да бъде използван продуктът, потребителят трябва да създаде акаунт, като се дава възможност за вписване и чрез Google+ или Facebook акаунт, с който Polaris Office се интегрира.

Polaris Office

 

Голямо преимущество на Polaris Office е възможността за прехвърляне от едно устройство на друго, без работата по съответния документ да бъде прекъсвана. По подразбиране е включена опцията за автоматично записване на файловете, като няма нужда да трансферирате файлове при прехвърляне от едно устройство на друго, защото документите биват запазени в облачния Polaris Drive.

С офис пакета могат да бъдат редактирани всякакви документи, от текстови, до екселски таблици, PDF, презентации, както да бъдат създавани такива. Както всеки един качествен офис пакет и Polaris Office има основните инструменти, които могат да се очакват от подобно приложение.

Тук са стандартните промяна на шрифта, както и неговата големина, проверка на правописа, създаване на таблици, вмъкване на клипове, видео, изображения, чартове и пр, настройка на лейаута, настройка на бордърите, създаване на референции, преглед за принтиране, настройка на полетата, на отстоянията при редовете и още.

Polaris Office

 

Прочетете още:  Adobe InCopy CC 2017.0 Build 12.0.0.81 download - създаване, редактиране и оформление на текстови документи

Разбира се, благодарение на това, че Polaris Office е уеб приложение, може да се предположи, че споделянето на файлове е сред приоритетните области за офис пакета и се осъществява по изключително лесен начин. Могат да се създават линкове към определени документи, които могат да бъдат преглеждани дори от хора, които нямат инсталиран Polaris Office или акаунт.

Също така може да се даде достъп на определени хора до облачния драйв и те да получат разрешение да преглеждат, редактират, трият и създават документи.

Polaris Office е много добър офис пакет, който има добре организиран и модерен рибон интерфейс. Би бил много полезен за хора, които искат да имат достъп до документите си по всяко едно време.

Промени спрямо миналата версия:
Convert PDF to various Office formats and conveniently edit them.
Upgrade from Smart to Pro

Лиценз: Demo

Download: Polaris Office 8.1.9.9258

4/5 (1 Review)