Microsoft Office 2019 16.0.11328.20158 Final download

0
2289
Office 2019 ще се поддържа само в Windows 10

Microsoft Office е един от най-добрите офис пакети на пазара, който предоставя много голям набор най-различни инструменти.

Microsoft Office 2019 16.0.11328.20158 Final download 1

Microsoft Office е един от най-добрите продукти на компанията Microsoft и може да се счита, че всеки потребител трябва да я има.

През годините разработчиците я подобряват постоянно, докато получим днешния продукт, който е с модерен външен вид и множество възможности под капака.

Инсталацията е много лесна, а инсталаторът извършва автоматично всички необходими дейности, но това отнема известно време. Потребителите трябва да имат предвид, че офис пакетът ще се ъпдейтва автоматично през Windows Update и трябва изрично да се съгласят с това.

Най-известният инструмент на Microsoft, разбира се е Word, който представлява текстови редактор, с който могат да се извършват множество дейности по създаване и редактиране на текст, вмъкване и създаване на таблици, написване на писмо, използване на различни темплейти, диаграми, форматиране на текст, смяна на шрифт, настройка на големината на шрифта и много други. Всички опции и възможности са леснодостъпни чрез модерни ribbon менюта, което важи за всеки един от модулите в офис пакета.

Microsoft Office 2019 16.0.11328.20158 Final download 2

Разбира се, тук е и Excel, инструментът от Microsoft, с който могат да се създават и редактират таблици, диаграми, да се работи с формули и числа, да се създават чартове, да се анализира различна информация и пр.

Друг известен инструмент е Powerpoint, инструментът за създаване на презентации със слайдшоу от изображения, предоставяйки всички необходими инструменти за това.

Останалите инструменти са добре познатия Outlook, който представлява мейл клиент, Onenote, който представлява един вид органайзер за бележки, като позволява лесното им организиране и намиране в последствие, Publisher, който предлага множество типографски инструменти за издателите и е добра алтернатива на Adobe InDesign и не на последно място Access, който е известен инструмент за работа с всякакви типове бази данни.

Прочетете още:  SSuite Office 2.38.4 Final download - офис пакет

Продуктът може да бъде използван безплатно за срок от 30 дни, а след това, ако срещне нуждите на потребителя да бъде закупен лиценз. Като цяло Microsoft Office работи стабилно и гладко, но изисква определен ресурс от компютъра. Модерният му дизайн, както и удобните менюта и големите възможности, които предлага, го правят особено предпочитан сред потребителите.

За тези, които искат добра и мощна безплатна алтернатива, могат да пробват LibreOffice.

Лиценз: Demo

Download: Microsoft Office 2019 16.0.11328.20158 x86 Final

Download: Microsoft Office 2019 16.0.11328.20158 x64 Final

0/5 (0 Reviews)