SSuite Office 2.38.4 Final download – офис пакет

0
1001
SSuite OmegaOffice 2.38.4 Final download - офис пакет

SSuite Office е безплатен офис пакет за Windows на Van loo Software, който предлага различни инструменти за всички потребители.

SSuite Office 2.38.4 Final download - офис пакет 1

Разработчиците предоставят на потребителите едно много добро безплатно решение, което съдържа в себе си всичко необходимо, с възможност всеки един компонент да бъде инсталиран самостоятелно, ако просто не се нуждаете от другите модули.

Има и вариант с всички модули събрани на едно място, който се нарича OmegaOffice HD+ и както предполага името му поддържа FullHD резолюция. Именно този пакет се явява като алтернатива на Microsoft Office или LibreOffice.

Тук има всичко необходимо – от модул за създаване и редактиране на текст и таблици, създаване на презентации, до множество инструменти, за които никога няма да се сетите.

Предлага се официална поддръжка за Linux чрез Wine, както и за Mac OS X, чрез CrossOver и Parallels.

SSuite Office

 

Приложенията са много леки и не натоварват компютъра, а в същото време предлага много възможности. В приложението за обработване на текст Wordgraph ще видите познат от подобни програми интерфейс, с пълна функционалност и възможност за създаване на текст, както и редактирането му, форматирането му, създаване на таблици, проверка за правопис, добавяне на изображения към документа, както и готови емотикони и много други.

В приложението за таблици Accel Spreadshet можете безпроблемно да преглеждате най-различни екселски xls и xlsx документи, както и да ги създавате сами, да ги редактирате, да работите с формули, с бази данни и пр.

Встрани от познатите стандартни инструменти SSuite Office Software предлага текстови редактор за ноутбукове SSuite NoteBook Editor, дигитален журнал SSuite QT Writer Express, инструмент за писатели SSuite Accel Spreadsheet, приложение за перманентно изтриване на данни SSuite File Shredder, приложение за криптиране на файлове SSuite Agnot StrongBox и много други.

Прочетете още:  LibreOffice 6.4.3.2 Fresh Final download - офис пакет

В пакетите, в които са събрани модулите накуп, например като OmegaOffice HD+, можем да намерим още помощник за годишно планиране, органайзер, инструмент за управление на скоро използваните файлове, видео телефон, който използва уеб камера, инструмент за редактиране на изображения, помощник за принтиране като отделно приложение и дори тетрис за свободното време и интернет браузър.

Продуктите от SSuite Office Software са така направени, че да могат да бъдат използвани от всеки. Интерфейсът е подреден и приятен и е сходен с другите подобни програми от този тип. Решенията са напълно безплатни, а в същото време предлагат конкурентни възможности на платените еквиваленти.

Отделно се предлагат и редица полезни portable инструменти, които не се нуждаят от инсталация като инструмент за създаване на GIF изображения, компактен офис пакет, който може да се стартира от флашка, инструмент за сливане на имейли и още безброй много приложения.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
App executables have new modern resizable icons.
Implemented new naming convention for the setup files.
Updated the About Box, Menu Structure, and Read Me document.
Applications now automatically run with full administration rights.
Updated and enhanced the new setup install file for better installation
reliability.
Now the applications remember their position and on what screen they were last
run on.

Лиценз: Безплатен

Download: SSuite OmegaOffice Premium HD+ 2.38.6 Final

Download: SSuite OmegaOffice Premium HD+ Windows SSuite OmegaOffice Premium HD+ Final Linux/macOS

Download: Линк към всички отделни модули

0/5 (0 Reviews)