CPU-Z 1.88.0 Final download

0
872
CPU-Z 1.88.0 Final download

CPU-Z е софтуер, който ви дава информация за някои хардуерни аспекти от вашия компютър.

CPU-Z 1.88.0 Final download 1

Такива са например модел на процесор, неговата честота, кодово название, кеш, дънна платка, чипсет, памет, вид на памет, SPD, тайминги на паметта, следене вреално време честотата на всяко ядро на процесора и честотата на паметта (RAM).

Инсталацията е бърза и безпроблемна, но въпреки това някои потребители може да искат да я прескочат. Те могат да се обърнат към portable (портъбъл) версията CPU-Z portable, която не се нуждае от инсталация и може да се стартира от външен носител, като флашка например.

Интерфейсът е добре организиран за по-лесна работа с приложението, като не блести с някаква особена привлекателност, но спрямо характера на програмата и естеството ѝ, външният вид не е най-важното нещо.

CPU-Z

Разделен е на няколко секции – CPU, Caches, Mainboard, Memory, SPD, Graphics, About. Във всяка една от тези секции потребителят може да намери полезна информация относно дънна платка, чипсет, процесор, памет, като например bus speed и скорост на ядрата в реално време, FSB идруги. Приложението може да помогне дори в разпознаването на някой неразпознат хардуерен компонент.

Събирането на лог файлове винаги е била част от този софтуер, като информацията може да се експортне като обикновен текстови файл или HTML, като тази информация може и да се изпрати на разработчика за валидиране.

Със своята простота на използване и голяма ефективност CPU-Z надминава много конкуренти в този сегмент. Лекотата и минималното използване на компютърен ресурс само подпомагат този факт.

Промени спрямо миналата версия:
AMD AGESA version report in BIOS information.
Increased clocks refresh rate.
Fix initialization error on Windows XP and 7.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Destroy Windows 10 Spying (DWS) 1.0.2.0 Final download

Download: CPU-Z 1.88.0 Final Windows x86_64

Download: CPU-Z 1.78.2 Final Windows ’98 x86

Download: CPU-Z 1.87 Final Windows MSI Gaming x86_64

Download: CPU-Z 1.87 Final Windows ASUS ROG Version x86_64

Download: CPU-Z 1.87 Final Windows Gigabyte G1 x86_64

Download: CPU-Z 1.87 Final Windows Gigabyte AORUS x86_64

Download: CPU-Z 1.87 Final Windows Asrock Formula x86_64

Download: CPU-Z Final Android

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук