Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download

0
954
Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download

PCMark е софтуерен продукт, който предоставя различни възможности за тестване на вашия компютър в хардуерно отношение, както и отделни компоненти от него.

Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download 3

Преимуществото му спрямо другите подобни продукти е, че се опитва да провежда тестовете във вариант най-близък до реалните условия на ежедневно използване.

Интерфейсът е интуитивен, като основните тестове са разделени в отделни табове. За домашни потребители има тест Home, който е предназначен за тестване на домашни машини в условия на ежедневни задачи. За професионалистите има Creative test, където се изпълняват по-тежки тестове, които натоварват машината много повече от Home теста. Creative тестът изпълнява задачи като сърфиране в интернет, редактиране на изображения и видео, конвертиране, симулация на гейминг и пр.

PCMark

Отделно PCMark предлага и тестове, което са специално разработени за офис машини и ноутбуукове, където се изпълняват симулации на сърфиране в интернет, редактиране на текстови файлове и презентации, писане на текстови файлове и видео разговори чрез VoIP. Също така се предлагат и тестове за устройствата за съхранение като SSD и HDD, като програмата се стреми да предостави условия, в които процесорът и видео картата да не оказват влияние. Всеки един от тестовете са представени като общ брой точки, които могат да бъдат сравнени онлайн.

Промени спрямо миналата версия:

Benchmarks no longer crash if SystemInfo should fail to run.
Fixed a bug in the application update service.Лиценз: Demo

Download: Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  O&O ShutUp10 1.7.1405 Final download - Windows 10, телеметрия, спиране