Multi Commander 6.4.8 Build 2265 download

0
36
Multi Commander 6.4.8 Build 2265 download

Multi Commander е файлов мениджър, който може да работи с множество табове и целта му е да замести файловият мениджър Explorer в Windows.

Multi Commander 6.4.8 Build 2265 download 1

Множеството му опции и операции, които поддържа, ще дойдат в голям плюс на потребители, които търсят постоянно начини, с които да ускорят работата си.

Интерфейсът е разделен на два прозореца, където можете да отворите толкова табове, колкото пожелаете и да достъпите различни локации на вашия компютър. Функциите варират от елементарно копиране и поставяне, до пакетиране на файлове и сравняване на папки. Можете да управлявате различни плъгини, които да търсят разширено за файлове, преименуване на много файлове наведнъж, изчисляване на суми на файлове и др.

Multi Commander

 

Можете да създавате alias на различните директории, да ги вкарате в туулбара за команден ред и да ги изпълнявате моментално. Също така можете да редактирате панелите с бутоните, които съдържат най-различни шорткъти, да ги добавяте или премахвате, да си добавите свой бутон, който вие сте създали с някаква определена и важна комнда за вас, като например batch скриптове, мулти скриптове и пр., а също и да променяте различните клавишни комбинации.

Допълнителни инструменти в програмата са фокусирани на клипборда и метода, по който се извършва копирането (файлова версия, по списък разделен с точка), конвертиране на текст във формати за Mac, Unux, Unicode, сигурност на файловете, оунършип и пр.

Multi Commander е софтуер за Windows, който работи бързо и гладко, като използва минимално количество ресурс, така че няма да има отражение върху цялостната работа на компютъра. Има изключително подробна документация, която ще ви помогне във всеки аспект. Програмата е ориентирана, както към потребители, които са с по-малко знания, така и към професионалисти.

Прочетете още:  Portable Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

Промени спрямо миналата версия:

FIXED – Find Files – Matching file content in UTF8 failed sometimes.
FIXED – Find Files – Matching file content will now use current language settings for doing a compare with ignore case options on.
FIXED – Find Files – Forcing FileContent matching as Unicode could make MC lock up if the data was not unicode
FIXED – FileSystem scan can in some very rare and weird situation cause a crash. This should now be fixed.

Лиценз: Безплатен

Download: Multi Commander 6.4.8 Build 2265

0/5 (0 Reviews)