UltraUXThemePatcher 3.5.1 Final download

0
970
UltraUXThemePatcher 3.5.1 Final download

UltraUXThemePatcher променя определени файлове в Windows, като по този начин дава възможност да се сменят теми и друг тип визуална персонализация.

UltraUXThemePatcher 3.5.1 Final download 1

Много Windows потребители обичат да променят външния вид на своята операционна система, но също така знаят, че това е възможно до определено ниво, което се позволява официално от Microsoft. За разлика от Linux потребителите, които имат пълна свобода за персонализация на работното си място, Windows потребителите се налага да се обръщат към програми от трети страни, които обаче не могат да се използват, без да бъдат пачнати определени файлове.

Именно тук на помощ идва UltraUXThemePatcher, който ще пачне библиотеките Themeui.dll, Uxinit.dll и Uxtheme.dll, за да позволи използването на странични програми.

UltraUXThemePatcher

Пачването на тези библиотеки премахва рестрикциите наложени от Microsoft, а процесът е изключително лесен. Трябва само да бъде стартирана инсталацията на UltraUXThemePatcher, да се съгласите с EULA, както при всяка една друга програма, да прегледате данните за версиите на файловете, които ще бъдат пачнати, която програмата предлага автоматично и да завършите инсталацията.

Просто няколко пъти натискане на бутона Next и операцията по пачването е приключила. Остава само да рестартирате вашия компютър и да използвате програмите, които са ви нужни, за да персонализирате системата си по ваш вкус. Поддържат се Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 и Windows 10 и в двете архитектури – x86 и x64.

Ако някога ви потрябват оригиналните версии на пачнатите файлове, то не е необходимо да предприемате някакви сложни действия по заместване на файлове и издирването им, защото при инсталацията UltraUXThemePatcher прави бекъп на библиотеките, които биват възстановени към оригиналните версии при ънинсталация на програмата.

Прочетете още:  Driver Magician Lite 4.91 download - инсталиране на драйвъри

Промени спрямо миналата версия:
Support for 19H1 releases (up to 18272)

Лиценз: Безплатен

Download: UltraUXThemePatcher 3.5.1 Final

0/5 (0 Reviews)