Ashampoo Internet Accelerator 3.30 download

0
51
Ashampoo Internet Accelerator 3.30 download

Ashampoo Internet Accelerator e приложение за поправяне на интернет връзката, който предоставя и някои други интересни инструменти.

Ashampoo Internet Accelerator 3.30 download 1

Много програми през годините обещаваха, че могат да повишат скоростта на интернет връзката на потребителите, но на почти всекиго е ясно, че това е невъзможно в случаите, когато операционната система е наред, всички настройки са коректни и инфраструктурата е изградена добре. Потребителят получава скоростта, за която си плаща и никой не може да промени това.

Ако обаче потребителите имат проблем от мрежово естество, връзката може да се забави или да е непостоянна, с чести прекъсвания. За по-голямата част от тях в повечето случаи е трудно да ги поправят сами и тогава на помощ идват програми от трети страни като Ashampoo Internet Accelerator, които притежават необходимите инструменти и технологии, за да решат проблемите с няколко клика на мишката.

Интерфейсът на програмата е много приятен и добре организиран. В страничен панел са поместени концептуално различните функции на програмата, а в основния прозорец се дава обща информация за тях. По подразбиране се отваря информация за текущото състояние и статус на мрежата и някои опции, които могат да бъдат изключени или включени с един клик на мишката като административни споделяния, включване и изключване на Alexa плъгина в Internet Explorer и включване или изключване на QoS услугата, като програмата ви показва коя опция е добре за вас да е изключена или включена.

QoS представлява запазено количество от вашата интернет връзка, която евентуално да бъде използвано за важни пакети. На теория звучи добре, но често се случва така, че QoS забавя вашата интернет връзка. Също така, ако някои потребители не желаят напълно да спрат QoS, програмата дава възможност за задаване на определен от тях лимит на връзката, който да бъде използван от него.

Ashampoo Internet Accelerator

 

Ashampoo Internet Accelerator може да настрои само с един клик множество опции по автоматичен начин. В категорията System може да бъде настроена текущата връзка, било то жична или безжична, да се оптимизират настройките за всички мрежови карти, да се извърши оптимизация на настройките по сигурността, да се оптимизира работата на Internet Explorer и Mozilla Firefox.

Прочетете още:  MySQL 5.7.20 download

Различните опции просто трябва да бъдат маркирани и след това, само с едно натискане на мишката Ashampoo Internet Accelerator ще свърши цялата работа автоматично, като от потребителя не се изисква нищо повече.

За по-напредналите потребители е оставена възможността да настроят в детайли своята връзка и интернет браузърите, като могат да проверят Hosts файла, да определят MTU (Maximum transmission unit) стойности или да оставят Windows да прецени каква стойност трябва да бъде оставена, да стартират тест на MTU, различни настройки на RWIN (TCP Receive Window), ръчни или автоматични настройки на TTL, различни настройки по сигурността.

Що се отнася до интернет браузърите, то там могат да се настроят различни опции за свалянията на файлове, настройки по сигурността, да бъде променян user agent, да се променя външния вид, различни настроки за табовете и още.

Допълнително се предлагат инструменти за проверка на Hosts файла дали е променен от някоя зловредна програма, която може да е сложила вътре IP адреси, които некоректно да редиректват към други страници, инструмент за почистване на интернет историята, кеша, паролите, следите, историята, временните интернет файлове куукита и пр., както и инструмент за тестване на интернет връзката, за да може потребителят да направи сравнение как се отразяват направените от него промени.

Програмата се предлага на над 35 езика, сред които фигурира и българският.

Промени спрямо миналата версия:
Intuitive new layout – everything explains itself
Boost and configure Internet Explorer and Firefox
Internet Cleaner – quickly erase your surfing trail
Internet Speed Test – check your connection performance

Лиценз: Безплатен/Trial

Download: Ashampoo Internet Accelerator 3.30

0/5 (0 Reviews)
Предишна статияooVoo 7.0.4 download
Следваща статияeMule 0.50a download
Mozo
Интересува се от музика, компютри и компютърни игри. През свободното си време пише статии, чете книги, свири на китара и подкарва Windows игри на Linux. Работи като системен администратор предимно на Linux машини.