Microsoft OneDrive 19.232.1124.10 Final download – облачна синхронизация, пространство

0
964
Кой лъже в сагата OneDrive: Майкрософт или потребителите?

Microsoft OneDrive, преди познат като SkyDrive, предоставя лесен начин за споделянена файлове от различни устройства като компютри, таблети и мобилни телефони, като се свързва в облака чрез вашия Microsoft акаунт и синхронизира желаните папки.

Microsoft OneDrive 19.232.1124.10 Final download - облачна синхронизация, пространство 1

Предлага се за Windows и Mac OSX и неофициално, но напълно функционален за Linux.

При инсталацията ще ви попита къде да бъде директорията за синхронизиране, след като се инсталира и се свържете с Microsoft акаунта, вече можете да ъплоудвате файлове от всякакви формати към облака или по-точно във вашето лично пространство, което ви се дава от Microsoft. Така тези файлове ще са достъпни отвсякъде, от всяко едно устройство.

Програмата създава папка с име OneDrive, там където сте указали при инсталацията. Всичко, което се намира в него ще бъде синхронизирано. В него могат да се добавят файлове, както във всяка една нормална папка, с копиране, местене или влачене.

Microsoft OneDrive

 

Трябва да се има предвид, че ако тази папка се преименува или изтрие, програмата ще спре да функционира коректно. Веднъж добавени файловете, ще започнат да се ъплоудват, за да се синхронизират. Същото важи и за тяхното изтриване или модифициране. Всяка една промяна ще бъде отразена в облачния сторидж.

Когато е стартиран Microsoft OneDrive, той се намира минимизиран в системния трей. Оттам могат да бъдат достъпени някои настройки като това дали да бъде стартиран с операционната система, синхронизация с различен акаунт, автоматично запазване на снимки и видео в OneDrive, при включване на камера, телефон или друго устройство към компютъра, избиране на папки за синхронизация.

Лиценз: Безплатен

Download: Microsoft OneDrive 19.232.1124.10 Final Windows

Прочетете още:  WifiChannelMonitor 1.56 Final download

Download: Microsoft OneDrive 2015 Build 17.3.7073.1013 Windows 8 app Final

Download: Microsoft OneDrive Onedrive-d Linux Final

Download: Microsoft OneDrive Mac OS X Final

0/5 (0 Reviews)