Анонсираха първата първата по рода си Конференция на Ubuntu в Европа

0
31
Ubuntu


Както, може би, някои читатели знаят, от Canonical решиха да съживят тяхната конференция на разработчиците Ubuntu Developer Summit (UDS) след три години прекъсване.

Сега обаче конференцията ще е с ново име Ubuntu Online Summit, а абревиатурата ще е UOS и ще се провежда онлайн.

Членът от Ubuntu José Antonio заяви, че е щастлив да анонсира първата Европейска конференция или UbuCon Europe.

Първият UbuCon Summit вече беше проведен по-рано тази година през 21 и 22 януари като част от 14 годишнината на Southern California Linux Expo или SCALE 14x, който беше в САШ, Пасадена, но много разработчици не ѝ обърнаха необходимото внимание, особено тези, които са от Европа.

„Щастливи сме да ви представим първата по рода си европейска конференция. Това е първата конференция, която е специално посветена на европейската общност на Ubuntu. Това ще са два дни изпълнени с демонстрации, разговори, уъркшопове и изложения. И, ако това не ви е достатъчно, нашето събитие ще предлага и храна“, казва José Antonio Rey.

Първото нещо, което трябва да знаете за UbuCon Europe е, че тя ще се проведе през ноември месец тази година между 18 и 20-ти, в Unperfekthaus, град Есен, Германия. От тима на UbuCon Europe вече дори предоставиха информация с точното местоположение, с информация за транспорт, с който да се стигне дотам, както и за хотели в местността, както и информация за участие.

UbuCon Europe ще бъде конференция, на която организаторите ще се опитат да покрият всички сфери около отворения софтуер и Ubuntu Linux, което означава, че тя ще бъде интересна за множество разработчици и обикновени потребители, които искат да видят и научат нещо ново. Можете да посетите официалната страница за повече информация.

Прочетете още:  Realtek добавят по-добра мрежова поддръжка при Linux
0/5 (0 Reviews)