Майкрософт все още работят по проблема със синхронизацията в Outlook

0
84
Майкрософт все още работят по проблема със синхронизацията в Outlook


Майкрософт все още работят по проблема със синхронизацията в Outlook, след като преди шест дни множество потребители се оплакаха, че не могат да достъпят своите електронни писма.

Потребителите на Outlook все още изпитват неприятния проблем на липса на синхронизация между техния мейл клиент и сървърите на Майкрософт.

Много потребители вече шести ден са объркани и ядосани и не им остава нищо друго, освен да се оплакват в сайтове като [url=https://downtoday.co.uk/outlook-problems/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Down Today[/url] и [url=http://downdetector.com/status/outlook/map/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Down Detector[/url].

Говорител на Майкрософт съобщава, че някои потребители могат да срещнат трудности при достъпването на своите Outlook.com акаунти. Засега те могат да достъпват акаунтите си чрез уеб и да проверяват на страницата за новини относно проблема, по който все още се работи.

Според статус страницата на услугата Office365 потребителите „може да нямат възможност да достъпят или синхронизират своите Outlook.com акаунти, ако използват приложения или мобилни устройства“.

От Майкрософт съобщават, че „търсят решение“ и потребителите „евентуално могат да използват услугата като се впишат със своите Outlook.com акаунти през интернет браузър като алтернативен метод“.

И докато някои потребители се оплакват, че изпитват проблеми от три дни, статус страницата на услугата сочи, че проблемът се е появил на 17-ти ноември, което означава, че вече шест дни няма синхронизация.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт обещава повече никога да не инсталира насилствено Windows, което беше тяхна практика за дълъг период от време