Телефонът LG G6 идва с по-голяма батерия, но няма да може да се сменя

0
75
Телефонът LG G6 идва с по-голяма батерия


За разлика от миналогодишния модел, в LG G6 батерията ще е несменяема.

Следващият флагман на LG G6 се очаква до седмици, а изтекла наскоро информация сочи, че неговата батерия ще е по-голяма, но за сметка на това няма да може да се сменя.

От [url=http://www.etnews.com/20170214000154“ target=“_blank“ class=“hawk-link-parsed“ data-count=“7″ data-component=“Inline links“ data-index=“1″ data-track-type=“click]ETNews[/url] цитират официално лице, според което новият телефон LG G6 е влязъл в тестова фаза. Техният източник твърди, че флагманът ще бъде с батерия с капацитет от 3200mAh.

Това ще е първият път, когато от LG се решават на такъв ход. До момента в G серията не е имало телефон, чиято батерия не може да бъде сменяна от Optimus G през 2012-та година насам.

Източникът също така твърди, че телефонът LG G6 ще бъде и водоустойчив, което обяснява донякъде невъзможността за подмяна на батерията.

И докато някои потребители няма да са особено щастливи, че няма да могат да сменят батерията в движение, то за повечето хора е най-важен капацитетът на батерията и нейният живот.

В LG G3 и LG G4 батерията беше 3000mAh, а модуларният дизайн на LG G5 позволяваше батерия с капацитет от 2800 mAh.

Разбира се, повишеният капацитет при флагмана LG G6 не е задължително до води до по-голяма издържливост, защото може да бъде компенсирана от по-мощния процесор например.

От LG планират нарочна конференция на 26-ти февруари в Барселона, където се очаква да видим LG G6 за пръв път.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Всеки може да проникне в macOS High Sierra и да придобие администраторски права дори и без парола