iPhone 7, покрит със злато и инкрустирани диаманти, може вече да бъде поръчан за над 1 милион долара

0
20
iPhone 7


Феновете могат да направят предварителна заявка за закупуване и ако имат някой и друг милион в излишък, разбира се.

Базираната в Китай и САЩ компания [url=http://www.brikk.com/lux-iphone-7.html“ target=“_blank“ title=“Brikk]Brikk[/url] е решила да събере заедно всички хубави неща, които счита, че трябва да бъдат събрани в новия модел на Apple.

Ако вече сте извадили вашата кредитна карта и все още се двоумите, е хубаво да знаете, че от Brikk предлагат новия iPhone 7 със златно покритие, инкрустиран с големи диаманти, с малки диаманти, продава се в различни цветове като златно жълто, розово жълто и дори с платина.

Официалното име на скъпия телефон е Lux iPhone 7 и са предвидени различни варианти на оборудване, което, разбира се, се отразява и на цената. Brikk предлагат на потребителите стандартна версия, която струва „само“ $4 995 или около £3 800, докато тузарите могат да поръчат Bespoke Collection Imperial версията, която струва зашеметяващите $1.3 милиона или около £938 000, като се дава възможност на купувачите буквално да променят всеки един инч от устройството и да го поръчат изцяло по свой вкус.

И колкото и да е трудно за вярване, първата партида от Lux iPhone 7 вече е продадена, а производителят Brikk обещава на тези, които са побързали да похарчат парите си, че ще имат устройството в средата на октомври месец тази година. Тези, които само са поръчали, но не са платили, ще получат телефоните си в края на същия месец.

Ако търсите по-евтин модел на iPhone 7, който също да изглежда добре и да има луксозен вид, то базираната в Лондон компания Goldgenie предлага три модела покрити със злато – iPhone 7, iPhone 7 Plus и [url=https://www.goldgenie.com/gold-iphone-7-pro-elite/“ target=“_blank“ title=“iPhone 7 Pro – Goldgenie]iPhone 7 Pro[/url].

Прочетете още:  Microsoft Windows Defender вече е наличен и за Mac устройства

Цените започват от £2 397 за модела iPhone 7 „Elite“, който е с 64GB вградена памет, и стигат до £11 000 за модела iPhone 7 Plus, който има 128GB вградена памет и инкрустирани диаманти по краищата и около логото на Apple на гърба. Продажбите започват от днес и изискват 50% предварително заплащане под формата на капаро.

0/5 (0 Reviews)