Майкрософт пуска реклама на своя Surface Pro 4, в която се закача с Епъл (видео)

0
27
Майкрософт пуска реклама на своя Surface Pro 4


Последната реклама на Surface Pro 4 поставя новото устройство срещу MacBook Air и в 30 секунди показва защо потребителите трябва да изберат Майкрософт пред Епъл.

Този път от Майкрософт акцентират върху тъчскрийна, Windows Hello и поддръжката за писалка, за да покажат, че всъщност тяхното устройство Surface Pro 4 е много по-добро от MacBook Air, използвайки закачливи реплики като това, че „MacBook Air е по-бавен, по-тежък и по-квадратен“, както и че „MacBook Air е толкова ненужен, колкото шапка за вашата котка“.

Изглежда, че от Майкрософт са уцелили момента за промотиране на Surface Pro 4 – новата реклама идва във време, когато все повече потребители очакват новия модел от следващо поколение Surface Pro 5, който ще бъде анонсиран от Редмънд през октомври и се надяват да продадат малко повече устройства от старата генерация.

Четвъртата версия беше пусната през октомври 2015-та година и изглежда напълно закономерно новата пета версия да се появи една година след това по същото време, като това ще съвпадне с анонсирането и на други нови продукти, както и на умната каишка за китка Band.

Петата генерация на Surface Pro се очаква да дойде с по-добър хардуер, да е по-бърз, с подобрена клавиатура, както и с нова писалка, която ще е налична и за Surface Book 2, който също се очаква да бъде анонсиран през октомври месец.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Dynamic Local Mode на AMD води до 47% повишаване в представянето
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments