Играта Ballistic Overkill вече е с Vulkan поддръжка (видео)

0
94
Играта Ballistic Overkill вече е с Vulkan поддръжка (видео)


Игровото заглавие Ballistic Overkill получи първата си актуализация след официалното си излизане, в която се добавя Vulkan поддръжка.

Ballistic Overkill е бърз PvP шутър, в който могат да се избират 7 резлични класа, като всеки един клас има различни умения и оръжия. Това позволява да се правят различни комбинации на въоръжението с един и същ герой.

В новата версия 1.3.6 се виждат най-различни промени и най-голямата е добавената поддръжка за Vulkan, благодарение на обновения Unity Game енджин.

В актуализираната версия виждаме и нова система за изчакване, поддръжка за MSAA 2/4/8x изглаждане, който допълва FXAA, подобрени анимации на оръжията и различни игрови промени.

За macOS геймърите е добавена поддръжка и за Metal API, като поддръжката за Metal и Vulkan при Windows, Linux и macOS допълват вече съществуващите D3D9/D3D11/OpenGL, които остават налични.

В новата версия Ballistic Overkill 1.3.6 са налични още подобрения при избирането на тим, подобрения при режим „наблюдател“, добавени са нови оръжия, добавени са нови статистики за оръжията и още много различни игрови подобрения, с които можете да се запознаете тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Microsoft Teams идва при Linux