Microsoft вече ще дават информация за ъпдейтите при приложенията

0
65


Фактът, че от Microsoft отказват да предоставят списък с промените за различните ъпдейти и пачове е меко казано объркващ за много потребители.

Сега обаче те са решили да дават change log за Windows 10 apps. Това идва след около два месеца, след като се съгласиха уж да дават повече информация за ъпдейтите и пачовете при Windows 10, като дори и направиха специална за целта страница. Оказа се обаче, че информацията, която предоставят там почти не върши никаква работа поради оскъдността си.

Често критикувани за тази своя стратегия от Редмънд са решили да променят отново нещата и да доставят списък с промените за приложенията при Windows 10.

Първите приложения, които ще се сдобият с тази опция е Mail & Calendar приложението, което получи допълнителна опция What’s new в менюто с настройки. Тази опция препраща към страница, в която са описани всички промени засягащи приложението.

„Ние споделяме вашия ентусиазъм за новостите, за това ние обичаме да ви ги показваме“, казват от Microsoft. „Добавихме нова опция Spotlight, която дава информация за значимите промени. Там ние ще ви покажем нашите топ функции и възможности и се надяваме да ги прегледате“, допълват от софтуерния гигант.

Хубаво е, че от Microsoft са се вслушали в изискванията на част от недоволните потребители предоставяйки тази нова функция. Сега вече всеки един потребител, който се интересува и има нужда от повече информация, би трябвало да си я набави безпроблемно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Steam Beta клиентът получи нов ъпдейт. Linux получава интересни поправки