Очаква се iPhone SE 2 да бъде със стъклен корпус и безжично зареждане. Ще бъде наличен през май или юни тази година

0
59
Очаква се iPhone SE 2 да бъде със стъклен корпус и безжично зареждане. Ще бъде наличен през май или юни тази година

Ново изтичане на информация, публикувано от Benjamin Geskin показва, че кодовото наименование на наследника на iPhone SE 2 е Jaguar, очаква се да бъде със стъклен корпус, безжично зареждане и производството му вече е започнало. iPhone SE 2 се явява наследник на iPhone SE и не е наследник на iPhone X. Той продължава предлагането на устройства в 4-инчовия сегмент, който все още е предпочитан от множество потребители.

Безжичното зареждане вече се предлага при моделите на Apple iPhone 8 и iPhone 8 Plus, което е възможно именно на преминаването от алуминиев към стъклен корпус. Предишните модели Phone 7 и iPhone 7 Plus са с алуминиев корпус и при тях безжично зареждане нямаше как да се предложи.

Дизайнът на iPhone SE 2 няма да бъде променян в голяма степен и ще бъде подобен на този от миналата генерация, което означава, че няма да бъде с дизайн без безели, както при iPhone X. Има слухове, че и при него от Apple обмислят премахването на жака за слушалки, както той беше премахнат при iPhone 7. Отделно в iPhone SE 2 няма да се предлага Face ID и така наречения notch, но засега, за радост на някои потребители, home бутонът остава.

С наближаването на датата за анонсиране все повече детайли ще стават известни около новия смартфон на Apple, който се очаква да излезе тази 2018-та година на WWDC през май или юни месец.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux игрите ще получат по-голям контрол върху видео картите на Intel