Galaxy S8 излиза в предварителна продажба на 10-ти април

0
909
Galaxy S8 излиза в предварителна продажба на 10-ти април


Предварителните продажби на Samsung Galaxy S8 започват две седмици след официалния му анонс. Този анонс обаче е почти ненужен, защото вече всички детайли относно модела са известни.

Според информация изнесена от The Investor, от Samsung възнамеряват да започнат предварителните продажби на своя дългоочакван модел смартфон Galaxy S8, на 10-ти април, две седмици, след като бъде анонсиран официално.

След като бъдат обявени предварителните продажби, Samsung Galaxy S8 ще бъде наличен на 21-ви април, в два варианта – 5.7 и 6.2 инча.

Флагманът на Samsung ще бъде анонсиран официално на специално събитие на 29-ти март 2017, което ще се състои в Ню Йорк. Компанията възлага големи надежди на новия модел смартфон, за да може да се възстанови от фиаското Galaxy Note 7, което донесе големи загуби.

Изтеклата информация до момента показва, че дизайнът ще е почти без безели, а сензорът за отпечатъци ще е на гърба на телефона.

Към момента известните характеристики за Galaxy S8, който публикуват от Evleaks, са следните – дисплеите ще бъдат 5.8 и 6.2 QHD AMOLED при двата модела, процесорът ще е Snapdragon 835 или 10 нанометровият Samsung Exynos, с оперативна памет от 4GB RAM.

Батерията ще е съответно 3000mAh и 3500mAh при двата модела, 64GB вградено прострнство, с възможност за разширяване до 256GB посредством microSD слот.

Предната камера ще е 12 мегапиксела (f/1.7), а задната 8 мегапиксела (f/1.7), с функция за сканиране на ирис.

Galaxy S8 излиза в предварителна продажба на 10-ти април 3

Телефонът още ще има USB Type-C портове, сензор за отпечатъци, който ще се намира на гърба на устройството, 3.5mm аудио жак и безжични тапи за уши.

Прочетете още:  Linux Kernel 4.16 получава драйвърни ъпдейти за ASUS, Lenovo, Dell и Acer лаптопите

От The Investor съобщават още, че Samsung Galaxy S8 ще има специално отделен бутон за стартиране на дигиталния асистент с изкуствен интелект на Samsung, който се казва Bixby.

Анонсът на Galaxy S8 ще бъде излъчван на живо от Samsung на www.samsung.com/galaxy. Събитието е насрочено за 11.00 часа ET, на 29-ти март.

0/5 (0 Reviews)