Google Wallet ще изпраща автоматично суми по банкови сметки

0
33
Google Wallet ще изпраща автоматично суми по банкови сметки


Google Wallet вече изпраща автоматично суми по банкови сметки. Услугата също така вече може да изпраща и суми към дебитни карти.

Google пуснаха ъпдейт за своето приложение Google Wallet. След ъпдейта, от компанията считат, че потребителите ще могат да управляват по-лесно своите пари. Ъпдейтът наистина донася със себе си полезни функции и има за цел да убеди повече потребители да използват приложението. Ъпдейтът е наличен за Android и iOS.

Когато потребителите получават парични суми по своите Google Wallet сметки, те ще бъдат автоматично пренасочени към банковите им сметки или дебитни карти. Това ще спести време на потребителите, а техните средства ще бъдат налични по-бързо.

Ъпдейтът донася и някои поправки и визуални промени. Миналия месец от Google съобщиха, че повече няма да поддържат Wallet Cards, като ще се фокусират основно върху Google Wallet, както и направиха.

Google Wallet е много полезна услуга, която за съжаление е налична само за САЩ. Тя позволява на потребителите да се регистрират с телефонен номер или имейл адрес и да получават и пращат пари навсякъде в щатите, ако те имат телефонния им номер или имейл адреса. Услугата работи заедно с Android Pay, който от миналата година поддържа комерсиални разплащания.

Трансферите на парични суми от Google Wallet към банкови сметки отнемат около 2-3 работни дни, а за дебитните карти около един работен ден, като има възможност и да пристигнат веднага. Услугата позволява на потребителите и да следят своя паричен баланс в Google Wallet акаунта.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Съвсем скоро ще можем да контролираме целия си дом с Windows 10 (видео)