iOS 13 идва с тъмен режим, multitasking и нов Home Screen

0
64
iOS 13 идва с тъмен режим

Остават само няколко месеца до годишната конференция за разработчици на Apple, където от компанията ще обявят следващата версия на своята мобилна операционна система iOS 13. Разбира се, това както винаги доведе и до различни спекулации за новите функции и подобрения, които ще дойдат с новата версия.

Сега, информация, изнесена от Bloomberg хвърля светлина върху някои интересни детайли. Според изданието от Apple планират да оборудват новите iPhone модели с мощна 3D камера, която ще промени коренно добавената реалност и може би ще направи iOS 13 още по-желана.

Също така се твърди, че за по-лесна работа през нощта от компанията от Купертино възнамеряват да добавят и тъмен режим. След като от Apple добавиха динамичен тъмен режим при macOS Mojave миналата година, тази възможност стана много желана и при потребителите на iPhone.

От Bloomberg също така разкриват, че от Apple продължават своите усилия при видео стрийминг услугите и в резултат на това смятат да пуснат собствено съдържание чрез IOS ъпдейти. Очаква се също така услуга magazine subscription, която ще включва в себе си различни известни издания и новини от Apple.

От информацията още става ясно, че в iOS 13 ще се появят и функции, характерни за iPad, включително и нов home screen, мултитаскинг, подобрения при файловия мениджър. Повече подробности около iOS 13 ще получим лично от Apple на WWDC събитието, което обикновено се провежда към юни, но към момента не можем да сме сигурни, защото все още няма официално обявена дата.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Руутването на Windows Mobile вече е по-лесно от всякога