Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS

0
200
Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 2017.10

Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS, която предоставя приятен интерфейс, заедно с голям избор от теми за Windows, беше актуализирана до Linux Mint 18.2 Sonya. Налични са и редица други подобрения.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 13

Разработчиците на тази дистрибуция предоставят на потребителите безплатен заместник на Windows и macOS, давайки богат избор от най-различни теми като Windows 2000 и по-стари, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, различни macOS теми, Google тема (Chrome OS), различни feren OS теми, както и множество Linux теми, сред които такива за Ubuntu, Linux Mint, Adapta, Numix и др., които могат да се активират с няколко клика на мишката.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 14

Въпреки че feren OS вече е rollinge release, разработчиците обещават да следват пътя на стабилността, вместо този на най-новите технологии, които не могат да гарантират желаната от тях стабилност.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 15

В новото актуализирано ISO потребителите могат да намерят множество промени като подобрена поддръжка при буутване от флашка, алтернативните десктоп теми не са вградени както досега, а се свалят от интернет.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 16

Направени са множество промени по приветстващия прозорец, който вече може да използва различни теми, да се ораземерява и мести, премахнати са някои приложения, които могат да бъдат инсталирани от секцията с препоръчани приложения в приветствения прозорец, HighContrast вече има feren-стилизирана Window Border тема.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 17

При евентуални проблеми за потребители с видео карти на Nvidia е добавена опция при буутване от жив режим No Mode Set, която може да бъде видяна със задържане на бутона shift в началото на буутването.

Поправени са различни проблеми със звука и микрофона, поправен е проблемът с изчезването на мишката при Intel видео карти със Sky Lake дънни платки на ASRock и още.

Излезе нова версия на Linux Mint-базираната дистрибуция feren OS 18

Повече детайли относно промените в новия актуализиран снапшот ISO образ на feren OS, можете да намерите в официалния анонс.

Прочетете още:  При Fedora 32 празните пароли все още ще са разрешени

feren OS можете да свалите от тук:

Download: feren OS 2017 August .ISO

0/5 (0 Reviews)