Майкрософт изтегля нескопосаните ъпдейти KB2863821 и KB4461522

0
45
Майкрософт бъг

Два от ъпдейтите, които бяха публикувани от Майкрософт по-рано този месец, официално биват изтеглени, защото предизвикват проблеми. Ъпдейтът, който предизвиква проблеми с Outlook 2010 няма да бъде изтеглен поради съображения за сигурност, но за други два ъпдейта днес беше съобщено, че ще бъдат изтеглени. Това са ъпдейтите KB2863821 и KB4461522.

Тези два ъпдейта предизвикват подобни прболеми като KB4461529, а именно сривове при Microsoft Office 2010 Service Pack 2 и някои други приложения. Ъпдейтите биват изтеглени и ще бъдат пуснати наново, когато бъде намерено решение за проблемите, които предизвикват.

От Майкрософт обясняват, че след като инсталирате ъпдейтите можете да изпитвате проблеми със сривове при Microsoft Access и някои други приложения. За да решите този проблем, ънинсталирайте актуализациите, следвайки стъпките от секцията „More information“. От компанията казват още, че актуализациите вече не са налични за повторно инсталиране.

Както винаги няма краен срок за решаването и на този проблем, така че потребителите ще трябва да се въоръжат с търпение. Когато бъдат пуснати наново споменатите проблеми може да не съществуват, но на хоризонта могат да се появят нови.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Бъг в macOS High Sierra показва паролите (видео)