Майкрософт пусна кумулативния ъпдейт за Windows 10 KB3199209

0
21
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Майкрософт пусна кумулативния ъпдейт за Windows 10 KB3199209, но не дава никаква информация за него.

Единственото, което се знае за него е, че е за потребителите с Anniversary Update (1607), така че е трудно да се каже какво точно поправя или подобрява.

Кумулативният ъпдейт KB3199209 за Windows 10 вече е наличен за сваляне чрез Windows Update, но от Майкрософт не казват нито дума за него, въпреки че обикновено интересът към подобен тип ъпдейти е голям. Все още няма и специална KB страница, нито пък списъкът с историята на ъпдейтите е обновен с някакви промени, така че наистина не се знае абсолютно нищо относно него.

Въпреки това потребителите биват съветвани да свалят и инсталират новия ъпдейт, като досега не са известни проблеми с инсталирането му, каквито имаше при скорошните такива ъпдейти. Разбира се, все още е твърде рано и колкото повече потребители го инсталират, толкова по-голяма е вероятността да възникнат проблеми от различно естество.

В последно време кумулативните ъпдейти от Майкрософт създадоха доста ядове на своите потребители, като обикновено плюеха грешки, които не обясняваха нищо, не искаха да се инсталират и пр. Майкрософт дори издадоха кръпка за един от проблемите, където KB3194496 не искаше да се инсталира на множество машини, но въпреки това при някои потребители той не беше разрешен.

Може би със сегашния кумулативен ъпдейт KB3199209 от майкрософт се опитват да поправят проблеми, причинени от предишните кумулативни ъпдейти, които са били съобщени от потребителите, особено ако се съди по малкия размер на кумулативния ъпдейт – едва 5.1 MB за х86, а за х64 – 11.2 MB.

Прочетете още:  Излезе Mesa 17.0-RC2

И още нещо интересно при този кумулативен ъпдейт – той не изисква рестарт след като бъде инсталиран, както нормално бихме очаквали.

0/5 (0 Reviews)