Нов билд на Office 2016 пуснаха от Microsoft

0
896
Office 2019 ще се поддържа само в Windows 10


Новият билд е спуснат за потребителите в Insider програмата, за да могат да помогнат при намирането на проблеми.

Ъпдейтът донася нови опции към офис пакета като по-лесно споделяне на файлове и папки, както и споделяне чрез OneDrive с директен линк или имейл, както е подобрено и търсенето на снимки в OneDrive, за да могат потребителите да извлекат максимума от Office 2016.

Потребителите на OneDrive ще могат да търсят изображения чрез анализиране на метаданни и тагове, а също така и да екстракват текст от изображенията и да осъществяват търсене в него. Допълнително се дава възможност да се разпознават обекти в изображенията, което може да е полезно при категоризацията на снимките по намерените обекти в тях.

Последната опция е подобна на тази, която от Microsoft анонсираха за приложението в Redstone ъпдейта, като по този начин от компанията искат да подобрят приложението Photos като създадат възможност то да различава различни лица по изображенията. По този начин потребителите ще могат да класифицират своите снимки на база на хората, които присъстват на тях.

Значително е подобрен и power query в Excell, а от Microsoft дават детайлна информация за това, което е променено и подобрено. Power query при Office 2016 позволява да откривате различна комбинирана информация от различни източници, както и търсене от публични източници като Wikipedia например.

Както вече споменахме, този билд е наличен само за участниците в Insider програмата, но в зависимост от това какви данни ще получат Microsoft от тези потребители, билдът може и скоро да се появи и за останалите потребители.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Lenovo започват да предлагат ThinkPad лаптопите с Fedora Linux