Потребителите на Windows 10 получават достъп до 4K съдържание в Netflix

0
35
Netflix най-накрая предлага сваляне на видео


Преди минути от Майкрософт съобщиха, че потребителите на Windows 10 получават ексклузивна поддръжка за 4K съдържание в Netflix.

Потребителите ще могат да се насладят на 4К съдържание, използвайки браузъра Edge, който идва по подразбиране на всички устройства с Windows 10.

Въпреки това не всички потребители ще могат да се възползват от предложението, защото трябва да разполагат с Windows 10 устройство, чиито дисплей поддържа 4K резолюция и е с процесор от седмата генерация на Intel.

Разбира се, от Майкрософт използват случая, за да ни повторят колко добър е браузърът Edge в сравнение с конкуренцията, като обясняват, че използвайки него за гледане на 4K съдържание, вашата батерия ще има по-дълъг живот, отколкото ако правите това с Google Chrome, който в последно време е под техния прицел и бива използван във всички реклами и тестове на компанията.

„Когато използвате Netflix през браузъра Edge на батерия, можете да изгледате поне един пълен епизод на Gilmore Girls, за разлика от Google Chrome. И знаете – един епизод може да бъде разликата между това Chris и Lorelai просто да се срещат и в това да са вече женена двойка“, обясняват от компанията.

Съвсем наскоро, само преди два дни, Майкрософт пуснаха реклами на десктопа, които обясняват, че Edge е по-бърз и сигурен от Google Chrome, така че днешната закачка с него не е особена изненада.

Потребителите трябва да знаят, че за да имат достъп до 4K съдържание в Netflix, то техните планове трябва да включват Ultra HD качество, да имат добра интернет връзка, и, както вече споменахме, устройството им да е подходящо и да отговаря на изискванията.

Прочетете още:  Изтекоха следващите процесори на Intel - Gemini Lake, Cascade Lake-X и Coffee Lake-S
0/5 (0 Reviews)