Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони

0
28
Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони


През последните седмици изтекоха множество снимки на дългоочаквания флагман на Samsung Galaxy S8 и ето, че сега изтекоха още снимки от производителя на калъфи Spigen, който показва телефона облечен в техен калъф.

Samsung Galaxy S8 ще бъде обявен официално в New York на Unpacked събитието. Както ви съобщихме по-рано това ще се случи на 29-ти март тази година, а след това устройството ще влезе в предварителна продажба на 10-ти април.

Galaxy S8 ще е с нов дизайн, при който ще липсва физически home бутон и ще бъде почти без безели. Скенерът за отпечатъци също е преместен и отива на гърба на телефона, разположен до задната камера.

Слуховете са, че Galaxy S8 ще бъде с 5.8-инчов дисплей, а по-големият му събрат galaxy S8+ ще е с 6.2-инчов дисплей.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 10

Снимките разкриват Galaxy 8S в различни калъфи на производителя Spigen. На тях смартфонът се вижда доста добре, като се показват камерата, задната част, както и съвсем малки безели в горната и долната част на дисплея.

В долния безел е разположено логото на компанията Samsung. Лого се вижда и на друга снимка и то е разположено на задния панел.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 11

От новите снимки също така се вижда и специалният бутон за виртуалния асистент на Samsung, чието име е Bixby. Bixby се появява на бял свят за пръв път заедно с най-новия флагман Samsung S8.

На едната от снимките също можем да видим бутон за усилване и намаляване на звука, както и power/home бутон, които се намират от едната страна на устройството.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 12

Що се отнася до спецификациите, Galaxy S8 ще бъде с Qualcomm Snapdragon 835 SoC процесор или с Exynos 8895, в зависимост от местоположението, където ще се продава. Оперативната RAM памет се очаква да бъде 4Gb, като има данни, че в Китай може да бъде пуснат и вариант с 6GB RAM.

Прочетете още:  Nvidia GeForce GTX 20 серията ще се появи през април 2018

Вграденото пространство ще е 64GB, а за свързаността ще се грижи USB Type-C порт.

Нова и вълнуваща функция при Galaxy S8 е DeX Station, която ще даде на флагмана десктоп способности като при Ubuntu Convergence или Microsoft Continuum.

Също така е съобщено, че телефонът ще идва и с комплект за виртуална реалност Gear VR, който ще е пригоден за по-големия дисплей и ще предоставя USB Type-C свързаност.

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments