Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони

0
72
Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони


През последните седмици изтекоха множество снимки на дългоочаквания флагман на Samsung Galaxy S8 и ето, че сега изтекоха още снимки от производителя на калъфи Spigen, който показва телефона облечен в техен калъф.

Samsung Galaxy S8 ще бъде обявен официално в New York на Unpacked събитието. Както ви съобщихме по-рано това ще се случи на 29-ти март тази година, а след това устройството ще влезе в предварителна продажба на 10-ти април.

Galaxy S8 ще е с нов дизайн, при който ще липсва физически home бутон и ще бъде почти без безели. Скенерът за отпечатъци също е преместен и отива на гърба на телефона, разположен до задната камера.

Слуховете са, че Galaxy S8 ще бъде с 5.8-инчов дисплей, а по-големият му събрат galaxy S8+ ще е с 6.2-инчов дисплей.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 7

Снимките разкриват Galaxy 8S в различни калъфи на производителя Spigen. На тях смартфонът се вижда доста добре, като се показват камерата, задната част, както и съвсем малки безели в горната и долната част на дисплея.

В долния безел е разположено логото на компанията Samsung. Лого се вижда и на друга снимка и то е разположено на задния панел.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 8

От новите снимки също така се вижда и специалният бутон за виртуалния асистент на Samsung, чието име е Bixby. Bixby се появява на бял свят за пръв път заедно с най-новия флагман Samsung S8.

На едната от снимките също можем да видим бутон за усилване и намаляване на звука, както и power/home бутон, които се намират от едната страна на устройството.

Снимки на Samsung Galaxy S8 бяха публикувани от производител на калъфи за телефони 9

Що се отнася до спецификациите, Galaxy S8 ще бъде с Qualcomm Snapdragon 835 SoC процесор или с Exynos 8895, в зависимост от местоположението, където ще се продава. Оперативната RAM памет се очаква да бъде 4Gb, като има данни, че в Китай може да бъде пуснат и вариант с 6GB RAM.

Прочетете още:  Windows 10 Mail Client получи ъпдейт с интерактивни нотификации

Вграденото пространство ще е 64GB, а за свързаността ще се грижи USB Type-C порт.

Нова и вълнуваща функция при Galaxy S8 е DeX Station, която ще даде на флагмана десктоп способности като при Ubuntu Convergence или Microsoft Continuum.

Също така е съобщено, че телефонът ще идва и с комплект за виртуална реалност Gear VR, който ще е пригоден за по-големия дисплей и ще предоставя USB Type-C свързаност.

0/5 (0 Reviews)