Тест на iPhone 7 поражда някои въпроси относно издържливостта на устройството (видео)

0
36
Тест на iPhone 7 поражда някои въпроси относно издържливостта на устройството (видео)


От Епъл вече предупредиха, че новият лъскав вариант Jet Black е склонен към надраскване, но тест на потребител от YouTube извиква въпроси относно една друга важна част – лещата на камерата.

YouTube потребителят [url=https://www.youtube.com/channel/UCWFKCr … x8FHU_ZqqQ“ target=“_blank]JerryRigEverything[/url], който редовно извършва доста мъчителни тестове върху различни телефони, извършва серия от тежки тестове и на новия модел на Епъл iPhone 7.

Тестовете включват дори и огъване и нагряване на дисплея със запалка, като се вижда, че той се възстановява учудващо бързо от подобно грубо отношение, както и тест срещу надраскване, в различни степени по скалата за твърдост на минералите на Мохс. При теста с огъването се вижда, че iPhone се справя по-добре от предшественика си iPhone 6.

Корпусът според тестовете е доста стабилен срещу надрасквания, както и самият дисплей, който издържа на надрасквания от ниво 6 от скалата на Мохс, което означава, че ще издържи срещу ключове и монети.

Въпреки това, една важна част от новия телефон, а именно покритието на лещите на камерата, не издържа на надраскване от ниво 6 и понася поражения под формата на дълбоки драскотини.

Тест на iPhone 7 поражда някои въпроси относно издържливостта на устройството (видео) 3

Специално този факт е доста интересен, защото от Епъл твърдят, че покритието на лещите за камерата са изработени от сапфир, който лесно би издържал на подобен тест без никакви последствия. От това може да се предположи, че материалът не е сапфир, а най-обикновено стъкло.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Откриха още една уязвимост в Linux ядрото и FreeBSD, която може да бъде използвана за DoS атаки