Avira Internet Security Suite 15.0.2003.1821 Final download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
938
Avira Internet Security Suite 15.0.45.1184 Final download - антивирус

Avira Internet Security Suite е антивирусен софтуер, който предоставя високо ниво на защита и инструменти за оптимизиране на операционната система.

Avira Internet Security Suite 15.0.2003.1821 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Avira Internet Security Suite е мощен инструмент, който ще ви предпази от всякакви вируси, спайуер, едуер, малуер, както и предоставя инструменти за оптимизиране на операционната система и всичко това в един единствен пакет.

Инсталацията е изключително лесна, като по време на самия инсталационен процес се предлагат и други продукти на компанията, които могат да се откажат безпроблемно и не повлияват нормалната работа на основния продукт. Самият процес по инсталацията е относително дълъг, като се има предвид множеството модули, които трябва да бъдат инсталирани.

След инсталацията ни посреща познатият интерфейс от продуктите на Avira, като се забелязват някои разлики с предшественика от линията Avira Antivirus Pro. Тук също виждаме антивирусен модул, защита в реално време, Game mode режим, уеб защита, сканиране на прикачени към електронна поща файлове, карантина.

Avira Internet Security Suite

 

В основни прозорец отново се дава важна информация за статуса на защита на компютъра, като кога за последен път са ъпдейтвани антивирусните дефиниции, кога е извършено последното сканиране на системата, възможност за свързване с поддръжката при нужда.

Тук обаче в допълнение идва инструментът Avira System SpeedUp, чиято цел е да забърза времето за стартиране на компютъра, оптимизация на оперативната памет, криптиране на файлове, изтриване на ненужни фалове и пр.

Предлагат се няколко типа сканиране като пълно сканиране на целия компютър, бързо сканиране, сканиране само на процесите, сканиране на определен файл или папка или местоположения в мрежата. Предлагат се изключително много настройки по сканирането, където може да се укажат различни файлови разширения, настройки по хеуристиката, добавяне на изключения, които да не бъдат сканирани, настройки при сканиранията на архиви, сканиране на мастър буут рекърд (MBR), сканиране на регистрите, какво действие да предприеме програмата при намиране на зловреден файл и още много.

Прочетете още:  Avira Server Security 14.0.15.87 download - антивирусна защита

Предлагат се още допълнителни модули за защита при сърфиране на интернет като Avira Browser Safety, която е налична за основните браузъри например като Mozilla Firefox или Google Chrome, който блокира опасните и зловредни сайтове, запазва личните данни и предлага офертидокато пазарувате.

Друг интересен модул е Identity Safeguard, който предпазва личната ви електронна поща от компрометиране, дори и на лицата, които са във вашите контакти.

Предлагат се още Scout Browser, който предпазва от опасни сайтове и подсигурява,че сигурната връзка е налична, Anti-Teft модул против кражба на устройството, на което използвате Avira.

Avira Internet Security Suite има високи нива на засичане на зловредни файлове, а допълнителните модули, които повишават още повече нивото на защита, както и добре организирания и приятен интерфейс, правят този антивирусен пакет едно наистина отлично антивирусно решение.

Потребителите, които искат още по-високо ниво на защита, могат да погледнат най-мощния продукт от гамата Avira Ultimate Protection Suite.

Лиценз: Trial

Download: Avira Internet Security Suite 15.0.2003.1821 Final

0/5 (0 Reviews)