Avira Free Antivirus 15.0.2001.1707 Final download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
920
Avira Free Antivirus 15.0.45.1184 Final download - антивирус

Avira Free Antivirus е лесен за работа антивирусен софтуер, който може да ви предпази от всякакъв зловреден код и е безплатен за домашни потребители.

Avira Free Antivirus 15.0.2001.1707 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Чрез системата Virus Guard Avira Free Antivirus държи под наблюдение цялата система, като я предпазва в реално време от backdoor програми, шпионски софтуер, червеи, малуер, вируси, троянци, рууткитове и др., и наблюдава всяко едно действие предприето от потребителя, с което гарантира за повишената сигурност и добра реакция при опасност.

При открита опасност на потребителя се предлагат няколко действия, от които тай да избере – да изтрие зловредната програма, да се опита да дезинфекцира заразения файл, да блокира по-нататъшна активност или да го прати в карантина.

Avira Free Antivirus се ъпдейтва автоматично, като се свързва чрез интернет със сървър и обновява дефинициите за вируси, енджина и дори целия софтуер при налични ъпдейти. Има възможност да се зададе сканиране в точно определено време, което може да се извършва с повтаряем характер или еднократно, като същото важи и за насрочено ъпдейтване.

Avira Free Antivirus

 

Ако откриете, че програмата идентифицира файл като опасен или заразен, а вие сте сигурни, че той е безопасен, софтуерът предлага възможност за изключение на един, множество файлове или цяла папка.

Интерфейсът е изчистен и приятен, в характерния за Avira червен цвят, като в същото време е добре подреден и така всеки един потребител може да се ориентира в работата си с този продукт, без да изпитва затруднения. Следващият продукт от серията е Avira Antivirus Pro, който предлага по-разширени функции за по-добра защита при интернет сърфирането.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Panda Dome Essential (Panda Antivirus Pro) 19.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Fixed scanner freeze on URL Proxy request.

[collapse]

Download: Avira Free Antivirus 15.0.2001.1707 Final офлайн инсталатор

Download: Avira Free Antivirus 15.0.2001.1707 Final онлайн инсталатор

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за