Avira Free Antivirus 15.0.2003.1821 Final download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
1212
Avira Free Antivirus 15.0.45.1184 Final download - антивирус

Avira Free Antivirus е лесен за работа антивирусен софтуер, който може да ви предпази от всякакъв зловреден код и е безплатен за домашни потребители.

Avira Free Antivirus 15.0.2003.1821 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Чрез системата Virus Guard Avira Free Antivirus държи под наблюдение цялата система, като я предпазва в реално време от backdoor програми, шпионски софтуер, червеи, малуер, вируси, троянци, рууткитове и др., и наблюдава всяко едно действие предприето от потребителя, с което гарантира за повишената сигурност и добра реакция при опасност.

При открита опасност на потребителя се предлагат няколко действия, от които тай да избере – да изтрие зловредната програма, да се опита да дезинфекцира заразения файл, да блокира по-нататъшна активност или да го прати в карантина.

Avira Free Antivirus се ъпдейтва автоматично, като се свързва чрез интернет със сървър и обновява дефинициите за вируси, енджина и дори целия софтуер при налични ъпдейти. Има възможност да се зададе сканиране в точно определено време, което може да се извършва с повтаряем характер или еднократно, като същото важи и за насрочено ъпдейтване.

Avira Free Antivirus

 

Ако откриете, че програмата идентифицира файл като опасен или заразен, а вие сте сигурни, че той е безопасен, софтуерът предлага възможност за изключение на един, множество файлове или цяла папка.

Интерфейсът е изчистен и приятен, в характерния за Avira червен цвят, като в същото време е добре подреден и така всеки един потребител може да се ориентира в работата си с този продукт, без да изпитва затруднения. Следващият продукт от серията е Avira Antivirus Pro, който предлага по-разширени функции за по-добра защита при интернет сърфирането.

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Vulnerability fix- Privilege Escalation/DOS by abusing SymLink.
  • Antivirus needs less restarts on Server 2008 R2.
  • Improved caching in the realtime protection.
  • Added an option for hidden scans.

  BUGFIXES

  • Fixed the OnAccess Guard Bug while scanning files in Network Share.

[collapse]

Download: Avira Free Antivirus 15.0.2003.1821 Final офлайн инсталатор

Download: Avira Free Antivirus 15.0.2003.1821 Final онлайн инсталатор

5/5 (1 Review)