GridinSoft Anti-Malware 4.0.45 Final download – антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

0
1143
GridinSoft Anti-Malware 4.0.35 Final download - антивирус

GridinSoft Anti-Malware, познат преди като Trojan Killer, е софтуер за Windows, който съдържа в себе си различни инструменти, които да ви предпазят от троянци, спайуер, rogue агенти, адуер и други видове зловреден софтуер, а също и за тяхното премахване.

GridinSoft Anti-Malware 4.0.45 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита 1

Още със стартирането на програмата започва проверка за актуални дефиниции и евентуалното им обновяване, а след това започва автоматично сканиране на компютъра. След като приключи сканирането, програмата ви показва детайлна информация за сканираните елементи, като елементи от паметта, от регистъра и файлове, а също така и намерените заплахи.

Репортът съдържа информация за вида инфекция, файла, който е заразила и местонахождението му. Тази информация се записва автоматично и в текстови документ. Някои инфекции може да се нуждаят от допълнителен анализ и да се наложи да ги изпратите за доразглеждане, а останалите заразени файлове можете да премахнете или да ги отбележите, че са счетени за заразени по погрешка.

GridinSoft Anti-Malware

 

По-напредналите потребители могат да се заиграят с разширените настройки, които позволяват дълбоко сканиране, което е по-бавно, но е по-сигурно и води до по-добри резултати, както и да спират процеси в паметта още по време на сканирането, да спират хеуристични правила, да игнорират подозрителни инсталатори и др.

Друга функция, които си заслужава да отбележим е real-time скенерът, който ви предпазва в реално време от атаки и нежелани инфекции. Допълнителни опции към него позволяват да върнете настройките на вашия браузър по подразбиране, да ъпдейтвате hosts файла, да променяте различни полисита, да сканирате Windows компоненти, ActiveX, IE добавки, стартъп линкове, да събирате обща информация за системата и да проверявате лог файловете, заедно със списъка за карантина.

Прочетете още:  Baidu Antivirus 5.9.0.217313 download

Като минус може да се отбележи високата употреба на оперативна памет, която се изисква при сканиране, но като пренебрегнем този факт Trojan Killer предлага просто решение за защита и решаване на проблеми при инфекции.

Лиценз: Trial

Download: GridinSoft Anti-Malware 4.0.45 Final

0/5 (0 Reviews)