Adobe Premiere Elements 2019 download – редактиране на видео

0
1037
Adobe Premiere Elements 2019 download - редактиране на видео

Adobe Premiere Elements e софтуер, който дава възможност за създаване на видео клипове с високо качество, редактиране на видео и споделяне.

Adobe Premiere Elements 2019 download - редактиране на видео 3

Ако сте решили да сте новата Youtube звезда например, то софтуерът Adobe Premiere Elements е за вас. Инсталацията е безпроблемна но продължава доста дълго, поради комплексността на програмата.

Веднага след инсталацията ни посреща един приятен и подреден интерфейс, с познатата концепция на разположената в дъното времева линия на заредения видео файл. Възможни са редица корекции като корекция на контраста, регулиране на нивата, авто поправка, премахване на ефекта червени очи, управление на цветовете, изрязване, завъртане, прилагане на ефекти и други. От версия 14 вече има поддръжкаи за UHD 4K редактиране.

При създаване на видео, докато се нанасят различните корекции, Adobe Premiere Elements извежда допълнително видео с ниска резолюция, което служи за бърз преглед. Ако потребителят иска да види резултата, само с натискането на един бутон видеото може да се рендира, за да може да се прегледа, но това ще отнеме известно време, в зависимост от мощността на машината, на която се извършва рендирането, дължината на видео клипа и неговата резолюция.

Adobe Premiere Elements

 

В интерфейса на софтуера са разположени табове в горната част, всеки един с определена функция. Например чрез eLive таба могат да се получават новини, да се прочетат туториъли и да се вземат идеи. Останалите три определят режима на работа с програмата.

Чрез приложението Organizer потребителят може да импортира видео. Бутонът Add Media предлага избор между DV Camcorder, Webcam, Camera, DVD camera, WDM и HDV Camcorder, а чрез бутона Project Assets лесно могат да се прегледат всички проекти като тъмнейли.

Прочетете още:  ACDSee Video Converter 5.0.0.799 download - конвертиране на видео

Допълнително Adobe Premiere Elements предлага стабилизиране на видео, корекция на светлината, color pop, което представлява оцветен обект в черно-бяла среда, time remapping за създаване на забавяне или забързване на видео и клипове, записване на видеото на DVD, редактиране на аудиото и други.

За всяка една корекция, която се предприема, на потребителя се дава информация какво точно да направи, като дори забранява натискането на бутона Next, докато стъпката не е изпълнена, както трябва.

Интересен инструмент е автоматичната поправка на тона, наречена Auto Smart Tone, която е взаимствана и в Photoshop Elements. Инструментът позволява по лесен начин да се подобри качеството на клипа като се коригира осветлението в повече от един регион.

Adobe Premiere Elements е един удобен и полезен софтуер за създаване на клипове и редактиране на видео и аудио, който в комбинация с Adobe Premiere Pro може да дапредостави безкрайни опции и възможности пред видео любителите.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Premiere Elements 2019

0/5 (0 Reviews)