Ashampoo Movie Studio 2.0.15.11 (0382) download – конвертиране на видео

0
115
Ashampoo Movie Studio 2.0.15.11 (0382) download - конвертиране на видео

Ashampoo Movie Studio е лесен за използване софтуер за Windows, с който може да се конвертира видео, да се променя резолюцията, да се изрязват различни части или да се сливат, да се добавят ефекти и още.

Ashampoo Movie Studio 2.0.15.11 (0382) download - конвертиране на видео 1

С Ashampoo Movie Studio можете да направите свое домашно видео по собствен вкус, да го конвертирате в различни формати, да изрежете различни части от него, да премахнете реклами, да добавите ефекти и още.

Инсталацията е типична, с минимална намеса и преминава без проблеми. Интерфейсът на този софтуер за конвертиране на видео е приятен и добре организиран. За всяка една операция от е предвиден съветник, който води потребителя стъпка по стъпка, което прави програмата много лесна за използване.

За да се започне конвертиране на видео с Ashampoo Movie Studio, трябва да се добавят файловете, което става лесно чрез файлов мениджър, който се отваря за тази цел. След това потребителят може да избира различни теми, да редактира видеото, да добави музика, overlays, транзишън ефекти, добавяне на текст, субтитри, изрязване, сливане и пр.

Ashampoo Movie Studio

 

След като се приключи с гореописаните операции по конвертиране, на потребителя се дава възможност да избере видео формат, като се предлагат AVI, WMV, Blu-Ray, DVD, Apple, MPG, MKV и др. След това трябва да се избере с какво качество да бъде файлът, който се конвертира, като се дава избор между 1080p, 720p, DVD качество, телевизионно качество и мобилно качество.

Софтуерът има много удобен слайдбар, който потребителят може да използва за да укаже допълнително качеството на картината и размера на файла или да направи компромис между двете. Остава само да се избере директория, в която да отиде готовият видео файл и да се създаде видеото.

Прочетете още:  ACDSee Video Converter Pro 5.0.0.119 download - конвертиране на видео, рипване на дискове

През цялото време на всички операции по конвериране на видео, потребителят може да се връща на различните стъпки, ако е решил да добави нещо или се е сетил да премахне нещо в последствие.

Ashampoo Movie Studio

 

Освен за конвертиране на видео, потребителите могат да разчитат на Ashampoo Movie Studio, за да редактират своите видео файлове, да изрежат дразнещи реклами, да добавят някои ефекти или музика, а лесната работа с продукта и съветниците, които водят потребителя за ръка, правят програмата подходяща за всякакъв тип потребители – от начинаещи до напреднали.

Промени спрямо миналата версия:

Simple and expert modes NEW
Extract single shots from videos NEW
Smart element snapping for easy alignment NEW
Automatic system shutdown after movie completion NEW

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Movie Studio 2.0.15.11 (0382)

0/5 (0 Reviews)