X-Firefox 50.1.0 Rev 8 download интернет браузър

0
82
X-Firefox 50.1.0 Rev 8 download интернет браузър

X-Firefox е portable (портъбъл) версия на Mozilla Firefox, която не се нуждае от инсталация.

X-Firefox 50.1.0 Rev 8 download интернет браузър 1

Това означава, че винаги може да е с вас, като я стартирате от флашка или друг външен носител, а и не оставя следи по операционната система, в която я стартирате, както и не променя нищо по регистъра.

Когато стартирате програмата, тя ще ви уведоми, че ще изтегли и ще създаде портъбъл версията на Firefox, за да може да бъде стартирана. След като приготовлението на файловете приключи, браузърът се стартира. X-Firefox предоставя абсолютно същите функции както и Firefox, така че не можем да очакваме нещо различно при двете програми.

Сърфирането в интернет предоставя същото изживяване, както и с нормалната версия на браузъра, като намираме същите функции за сигурно сърфиране (Private Browsing), табове, добавки, синхронизация, буукмаркове и т.н.

X-Firefox

Трябва да се отбележи, че докато използвате нормалната версия на Firefox, не можете да използвате X-Firefox. Mozilla Firefox трябва да бъде затворен, за да можете да използвате X-Firefox.

Браузърът работи стабилно и се препоръчва за потребители, които искат да имат своя браузър винаги със себе си, а и за такива, които не искат да оставят следи в Windows.

Промени спрямо миналата версия:

bug-fix download setup in Lib directory
bug fix backup file „logins.json“

Лиценз: Mozilla Public License

Download: X-Firefox 50.1.0 Rev 8

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Vivaldi browser 2.11.1811.33 Final download - интернет браузър