Portable LibreCAD 2.1.3 download

0
393
Portable LibreCAD  2.1.3 download

Portable LibreCAD е портъбъл версия на LibreCAD, която е за Windows и не се нуждае от инсталация, като по този начин не оставя следи на компютъра, на който се стартира и не променя по никакъв начин регистрите.

Portable LibreCAD 2.1.3 download 1

Може да се сложи на всеки един външен носител като флашка, външен хард диск, CD/DVD или някакво друго устройство и да се стартира оттам. Инсталацията преминава безпроблемно. Интерфейсът е доста претрупан, поради множеството опции, които предлага Portable LibreCAD и потребителят ще трябва малко да го поразучи и да свикне с него.

При затруднение винаги може да се обърне към богатата и разбираема документация към продукта, която идва с него. За сметка на това интерфейсът може да се модифицира и да се премахват или добавят компоненти към него, има логове и преглед на всички слоеве на текущия проект.

Portable LibreCAD 2.1.3 download 2

 

LibreCAD впечатлява с големия си брой поддържани формáти за експорт и импорт. LFF, CXF, JWW, DWG, GIF, ICO, JPG, DXF, PNG, PPM, SVG, TGA, WBMP, XBM, ICO, DXF, LFF, ICNS, CXF, DDS, PBM, PNG, BMP, BMP, SVG, TIFF, ICO и PDF. Програмата дава и богат избор за манипулиране и редактиране на чертежите. Могат да се увеличават или намаляват, да се копират или изрязват конкретни елементи, да се добавят текст боксове, линии, кръгове, елипси, да се разтеглят отделни елементи, да се свиват, подравняват, да се калкулират разстояния между две точки, да се изчисли ъгълът между две линии и още много.

С високите си възможности и многобройни функции, LibreCAD е много добър безплатен софтуер за 2D CAD чертане, който би бил полезен на всеки един професионалист, който работи много добре, използва ниско количество компютърен ресурс, не забива и не замръзва, предлагайки безпроблемна работа през целия процес.

Прочетете още:  VariCAD 2019-3.05 Final download - 2D и 3D чертежи

Промени спрямо миналата версия:
themed icons option
exclusive snap mode (only one mode can be enabled)
custom menu creator (more)

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Portable LibreCAD 2.1.3

0/5 (0 Reviews)