VariCAD 2019-2.0 Final download – 2D и 3D чертежи

0
883
VariCAD 2019-2.0 Final download - 2D и 3D чертежи

VariCAD е мощна CAD програма, която напредналите потребители могат да използват за чертане на различни 2D и 3D модели на машинни части.

VariCAD 2019-2.0 Final download - 2D и 3D чертежи 1

VariCAD е професионална програма, която предоставя необходимите инструменти, които да помогнат на инженерите при създаването на 2D и 3D чертежи на различни машинни части.

Поради причината, че се предлагат изключително много параметри, в началото на някои потребители може интерфейсът да им се стори ужасно сложен и претрупан. Определено за работа с VariCAD е необходимо време и внимателно изучаване. Предлага се за Windows и Linux.

За да бъде създаден конкретен обект потребителят трябва първо да избере режима между 2D и 3D, да зададе неговите размери в инчове или милиметри, както и да избере формата на скицата.

VariCAD

 

VariCAD дава възможност различни обекти да бъдат копирани или пействани, да бъдат трити различни компоненти, влачене на различни детайли, undo и redo, смяна на цветовете и в двата режима – 3D и 2D, както и импорт на обекти от STP и DWB файлове.

При 2D дизайна могат да бъдат указвани ъгъл на завъртане, текст със специални символи като гръцки букви, диаметър, ъгъл и пр., както и на разположение е вграден калкулатор за различни математически операции.

Обектите могат да бъдат комбинирани в блокове, като могат да бъдат рисувани арки, точки, линии, шпонки, жлебове, кръгове, стрелки и много други елементи. VariCAD позволява работата с много слоеве, промяна на геометрията на обектите и още.

Могат да се конвертират 3D модели в 2D, да се използват различни материали, различни опции за запълване на отвори като се избира от различни пресети за механични части като болтове, шайби, кръгове, да се принтират 2D чертежите и още наистина много.

Прочетете още:  TurboCAD Deluxe/Professional/Platinum/Civil download - софтуер за чертане и проектиране, 2D и 3D дизайн, архитектура, машинни части

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Substantial improvements in file preview creation and displaying.
Optional definition of folder image preview, files and folders descriptions.
Improvements in part (detail) or sub-assembly editing in assembly environment.
New possibilities in updates of 2D after changes of 3D (2D axes creation).
Improvements in 3D kernel and surface (sheet metal) unbending.
Windows Explorer can display content of VariCAD 3D files.
Linux versions work with the latest SSL libraries.

Лиценз: Demo

Download: VariCAD 2019-2.0 Final Windows

Download: VariCAD Linux

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук