VariCAD 2019-3.05 Final download – 2D и 3D чертежи

0
1532
VariCAD 2019-2.0 Final download - 2D и 3D чертежи

VariCAD е мощна CAD програма, която напредналите потребители могат да използват за чертане на различни 2D и 3D модели на машинни части.

VariCAD 2019-3.05 Final download - 2D и 3D чертежи 1

VariCAD е професионална програма, която предоставя необходимите инструменти, които да помогнат на инженерите при създаването на 2D и 3D чертежи на различни машинни части.

Поради причината, че се предлагат изключително много параметри, в началото на някои потребители може интерфейсът да им се стори ужасно сложен и претрупан. Определено за работа с VariCAD е необходимо време и внимателно изучаване. Предлага се за Windows и Linux.

За да бъде създаден конкретен обект потребителят трябва първо да избере режима между 2D и 3D, да зададе неговите размери в инчове или милиметри, както и да избере формата на скицата.

VariCAD

 

VariCAD дава възможност различни обекти да бъдат копирани или пействани, да бъдат трити различни компоненти, влачене на различни детайли, undo и redo, смяна на цветовете и в двата режима – 3D и 2D, както и импорт на обекти от STP и DWB файлове.

При 2D дизайна могат да бъдат указвани ъгъл на завъртане, текст със специални символи като гръцки букви, диаметър, ъгъл и пр., както и на разположение е вграден калкулатор за различни математически операции.

Обектите могат да бъдат комбинирани в блокове, като могат да бъдат рисувани арки, точки, линии, шпонки, жлебове, кръгове, стрелки и много други елементи. VariCAD позволява работата с много слоеве, промяна на геометрията на обектите и още.

Могат да се конвертират 3D модели в 2D, да се използват различни материали, различни опции за запълване на отвори като се избира от различни пресети за механични части като болтове, шайби, кръгове, да се принтират 2D чертежите и още наистина много.

Прочетете още:  Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0 download

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • This version contains:
  • Substantial improvements in opening of recently used files
  • Multiple insertion of new solids, or copying of multiple solids together with additional Boolean operations (cutting, adding to a solid or creation holes for screws)
  • Multiple new options for STL files output (3D printing)
  • Better selection of sketching planes
  • Improvements in 3D kernel and STEP input
    [collapse]

Лиценз: Demo

Download: VariCAD 2019-3.05 Final Windows

Download: VariCAD Linux

0/5 (0 Reviews)